Jak porozumět Floquet přístavu HFSS?

N

namecasey

Guest
Ahoj všichni, můj model má jeden port Floquet s TE a TM módu. Když jsem dokončit práci a uvidíme, S parametr, je snadné pochopit, s (floquetport1: 1, floquetport1: 1) a s (floquetport1: 2, floquetport1: 2). ale co je (floquetport1: 2, floquetport1: 1) a s (floquetport1: 1, floquetport1: 2) prostředky. s (floquetport1: 1, floquetport1: 1) prostě stojí za te režim? jak te incident a odrážejí? Pokud ano, jak mohu získat sílu odrazu parametr? Jak mohu získat z parametru S výše uvedenými? Díky. Casey

Pokud existuje něco těžké pochopit, neváhejte a dejte mi vědět. Vaše pomoc bude velmi vážíme. Díky.

Ahoj všichni, pochopení problému Floquet port HFSS se neměří přímo, ale lze použít média nastavení parametrů (y), vidět a kontrolovat přímo, to bude přímo viditelné.
dot.png

Díky, ale já nejsem dost pochopení. Mohl byste prosím vysvětlit více přímo? díky.

Ahoj všichni, můj model má jeden port Floquet s TE a TM módu. Když jsem dokončit práci a uvidíme, S parametr, je snadné pochopit, s (floquetport1: 1, floquetport1: 1) a s (floquetport1: 2, floquetport1: 2). ale co je (floquetport1: 2, floquetport1: 1) a s (floquetport1: 1, floquetport1: 2) prostředky. s (floquetport1: 1, floquetport1: 1) prostě stojí za te režim? jak te incident a odrážejí? Pokud ano, jak mohu získat sílu odrazu parametr? Jak mohu získat z parametru S výše uvedenými? Díky. Casey
Když simulovat režimy Floquet přístavu, HFSS vrátí každý možný výsledek. Smysl, pokud nějak váš přístroj bere TE a změní to na TM módu, bude HFSS účet pro které ve výsledcích. Pokud váš přístroj funguje pouze s TE módu a výsledek je TE módu byste vidět pouze reakce na S (1:1,1:1) 1 je TE a S (1:2:, 1:1) 2 je TM by měla být nulová. Doufám, že to pomohlo.

[Quote = tekz, 865703] Když simulovat režimy Floquet přístavu, HFSS vrátí každý možný výsledek. Smysl, pokud nějak váš přístroj bere TE a změní to na TM módu, bude HFSS účet pro které ve výsledcích. Pokud váš přístroj funguje pouze s TE módu a výsledek je TE módu byste vidět pouze reakce na S (1:1,1:1) 1 je TE a S (1:2:, 1:1) 2 je TM by měla být nulová. Doufám, že to pomohlo [/quote] Vlastně, můj model má velkou S (1:2:, 1:1).. Myslel jsem, že to nemá žádný význam k modelu, ale zdá se, že stojí za odráží složky TM TE vlny. Mám pravdu? Děkujeme za vaši trpělivost.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back