Jak potlačit zkreslení přepínačů SC odběru?

A

Analogworld

Guest
Zdravím všechny,

Chcete-li potlačit zkreslení odběru přepínače, který je potřeba projít 500MHz šířku pásma signálu, některé techniky bylo provedeno před:

1) Zvýšení tranzistoru velikost snížit na odpor, takže zkreslení je potlačena.Nicméně, velký tranzistor také dělá trochu parazitní kondenzátor.Snažil jsem se tuto techniku, přenos bránou tranzistory velikost vyklube W / L = 2700!aby THD tak nízké, jak 0,1% na 500 MHz.Tato velikost je směšné.

2) Bootstrapping techniky, které udržují VGS tranzistoru konstantní, kdy přepínač zapne.Porovnat s technikou 1), je to pouze vyžaduje W / L = 300, aby THD tak nízké, jak 0,001%.Nicméně, tato technika vyžaduje složité uspořádání.I bylo řečeno, že ten chlápek, který jako první pulish této techniky strávil jeden rok na vzhled!

3) Peoples říká, že připojení zdroje p-typu transimission přepne na bulk (těla), pokud je zapnut přepínač (on-odpor snížen), připojte jej zpět na VDD, kdy je vypnuto (off-zvýšenou odolností).Nicméně, zkreslení výkonu není lepší, když jsem si simulace v koření.

Má někdo nějakou radu týkající se k tomuto tématu?Jakýkoli návrh bude velmi ocenil.

když děláte 1. možnost, používáte spodní desku odběru?

Ahoj,

Díky za odpověď.Udělal jsem použít spodní desku odběru vzorků a je plně diferenciální architektury.Nicméně, když jsem simulovat THD v koření, transimission přepínače jsou dnech, a spodní desku přepínačů je vázána na společný režim napětí.Vzhledem k tomu, přepínače nejsou přepínání, záleží na tom, aby hlediska THD?

Analogworld napsal:

Ahoj,Díky za odpověď.
Udělal jsem použít spodní desku odběru vzorků a je plně diferenciální architektury.
Nicméně, když jsem simulovat THD v koření, jsou transimission přepínače dnech, a spodní desku přepínačů je vázána na společný režim napětí.
Vzhledem k tomu, přepínače nejsou přepínání, záleží na tom, aby hlediska THD?

Přepínače jsou vždy zapnout při simulaci THD.Proto si myslím, spodní desku Technika odběru vzorků nijak nezáleží na tom v tomto případě.

Analogworld napsal:

Přepínače jsou vždy zapnout při simulaci THD.
Proto si myslím, spodní desku Technika odběru vzorků nijak nezáleží na tom v tomto případě.

Analogworld napsal:

Přepínače jsou vždy zapnout při simulaci THD.
Proto si myslím, spodní desku Technika odběru vzorků nijak nezáleží na tom v tomto případě.

Jeden způsob, jak snížit zkreslení je zajistit, aby přepínače se zabývají konstantní VGS.Existuje mnoho obvodů pro tento účel.Lidé také použít hodiny napětí doublers pro menší zkreslení

Dalším způsobem je použití bootstrapping.Nemyslím si, že rozložení bootstrapping je velmi složité.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back