Jak potvrdit w / l koncovém stupni?

W

wjxcom

Guest
Ahoj, všichni: prosím, podívejte se na okruhu.i když tam již označil w / l tranzistoru Q10 a Q11, já nevím, jak potvrdit w / l Q10 a Q11.

Myslím, že vnější zatížení rezistor RL určuje zatěžovací proud a tím rozměry výstupních zařízení Q10 a Q11.Předpokládejme, že odpor zátěže RL, který je připojen na střídavé výstup op-amp je 50Ω, Pak pro výstupní signál s 2-V vrchol-k-špičkové napětí houpačky, op-amp výstup se pohybuje od 0,5 do 2.5v ,

Ale teď, jak potvrdil zdroj a maximální proud dřez Q10 a Q11?

Help me plz, děkuji!!

Vážení wjxcom,

Je-li výstup houpačka přiměřený zesilovač, pak bychom měli zvážit výstupní stoupající a klesající čas, je to dertermined výstupem kondenzátor a průměrný výstupní zdroj / umyvadlo aktuální, ne?tak nevím, proč to, co potřebujete maximální zdroj / dřez proud?Mimochodem, proč jste tak velký výběr odškodnění kondenzátor?to bude mít vliv na výkon rostoucí / klesající čas a snížit jednotkové-gain šířku pásma, že?

S pozdravem,

wjxcom napsal:

Ahoj, všichni: prosím, podívejte se na okruhu.
i když tam již označil w / l tranzistoru Q10 a Q11, já nevím, jak potvrdit w / l Q10 a Q11.Myslím, že vnější zatížení rezistor RL určuje zatěžovací proud a tím rozměry výstupních zařízení Q10 a Q11.
Předpokládejme, že odpor zátěže RL, který je připojen na střídavé výstup op-amp je 50Ω, Pak pro výstupní signál s 2-V vrchol-k-špičkové napětí houpačky, op-amp výstup se pohybuje od 0,5 do 2.5v ,Ale teď, jak potvrdil zdroj a maximální proud dřez Q10 a Q11?Help me plz, děkuji!!

Hi philipwang: Myslím, že všichni tranzistoru MOS opa by měl být v saturovat regionu, že jo?a saturovat region má vztah se současným, které projdou MOS tranzistoru, že jo?

Q11 projít zdroj nebo výlevka proud, Q10 a Q11 by měly být v saturovat regionu, tak musím potvrdit, zdroj nebo výlevka proud.Současně, zdroj nebo výlevka proud má vztah s odpor zátěže RL, tak pro výstupní signál s 2-V vrchol-k-špičkové napětí houpačky, op-amp výstup se pohybuje od 0,5 do 2.5V a RL je 50Ω, jak to mohu potvrdit, w / l Q10 a Q11?

Nebo je tu ještě další způsob, jak potvrdit w / l Q10 a Q11?

Dear all: nikdo mi mohou pomoci vyřešit tuto otázku?nebo možná jsem se široce mluvit na moji otázku podrobně?

Vážení wjxcom,

Ano, máte pravdu.Výstupní tranzistor, ale musí být v saturace regionu?Ideály je vždy jeden tranzistor v odříznout regionu tak, že současná účinnost je největší.To znamená, že PMOS je otevřen, pokud je výstupní poplatek snížit zatížení a zároveň NMOS-off.NMOS je otevřený a PMOS je cut-off při zatížení dischargs.Jasný?Tak jsme se zajímají o kapacitní jednotku produkce satge není foucus o svém stavu.

S pozdravem,

wjxcom napsal:

Hi philipwang: Myslím, že všichni tranzistoru MOS opa by měl být v saturovat regionu, že jo?
a saturovat region má vztah se současným, které projdou MOS tranzistoru, že jo?Q11 projít zdroj nebo výlevka proud, Q10 a Q11 by měly být v saturovat regionu, tak musím potvrdit, zdroj nebo výlevka proud.
Současně, zdroj nebo výlevka proud má vztah s odpor zátěže RL, tak pro výstupní signál s 2-V vrchol-k-špičkové napětí houpačky, op-amp výstup se pohybuje od 0,5 do 2.5V a RL je 50Ω, jak to mohu potvrdit, w / l Q10 a Q11?Nebo je tu ještě další způsob, jak potvrdit w / l Q10 a Q11?

Ahoj, philipwang: ano, je vždy jeden tranzistor v uříznout regionu.

ale jak myslet na klidový proud?

Vážení wjxcom,

Lepší výkon klidový proud menší.Takže se snažte co nejlépe snížit klidový proud.Ideály to je nula (nebo jen svodové proudy v tranzistoru proud), jestliže vždy jedna
výstupní tranzistor je cut-off, ale ve skutečnosti je obtížné získat tento cíl.
struktury, kterou připojen je velmi dobrá pro kontrolu klidový proud.Jiné prostředky patří adative zatížení rezistorem a atd. Můžete vyhledávat související IEEE papíru.

Pozdravy,

wjxcom napsal:

Ahoj, philipwang: ano, je vždy jeden tranzistor v uříznout regionu.ale jak myslet na klidový proud?

Ahoj, philipwang: To je tak milé, že jste odpovídali na mé quesions.Myslím, že jsem se získat pomoc od vás, a mohu potvrdit, w / l tohoto tranzistorů.

thanx Vás!

Myslím, že tato kniha by vám měl pomoci při navrhování W / L v koncovém stupni.Použil jsem třídy AB s plovoucím zdroj proudu.

Roubík Gregorian, Úvod do CMOS Op-Amps a Comparators, John Wiley & Sons, Inc, 1999.

Chtěl bych také pohled na Grey & Meyer.

Srivatsan

Ahoj, srivatsan: obvod jsem přidal k obstavení je z knihy "Roubík Gregorian, Úvod do CMOS Op-Amps a Comparators, John Wiley & Sons, Inc, 1999."

Myslím, že v této knize na straně 345, rovnice 8,101 neukazuje, proč používat "1V" pro výpočet dřezu nebo zdroj proudu.

Myslím si, že mi může pomoct.thanx!!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back