Jak používat kompilátor Keil s AVR 90s1200?

S

syrax

Guest
Jak mohu použít Keil compiller s AVR 90s1200, četl jsem v keil.com tam mo podpora pro AVR, protože není 8051.

[Quote = syrax] Jak mohu využít ke * il compiller s AVR 90s1200 [/quote] To nemůžete. Jste si přečetli správně.

Můžete použít i jiné překladače jako IAR, ImageCraft nebo GNC, která je zdarma h ** p: / www.avrfreaks.com

Keil není mít AVR podporu. zkuste IAR, ImageCraft (komerční) a WinAVR (zdarma), který má mnoho příkladů a knihovny

I personlly doporučuje IAR kompilátor. to je velmi dobré pro čipy AVR Nandu

[Quote = BuBEE] AVR nemůže complie v Keil [/quote] becase Keil je sofytware jen pro 8051

Můžete také použít CrossWorks tím Rowley to není zdarma, ale oni nabízejí bezplatné zkušební verze, které si můžete vyzkoušet. Christoph Herbst pozdravy

Chcete-li syrax: s CodeVision můžete snadno přizpůsobit své AVR čipy pomocí CodeWizardAvr funkce, více, CodeVisionAvr obsahuje některé vzorky stejně. Pokud máte jakýkoliv dotaz ve svém programu, post váš program zde, a lidé vám pomůže. Hodně štěstí,

Chcete-li dobře fungovat potřebují dobré nástroje. Dobrý nástroj je ekvivalentní k CodvisionAVR. Zkuste to s 45 dny zkoušek. Pokud někdo potřebujete c * r * a * c * k PM mě Hodně štěstí

Jo, co YOGI řekl o WinAVR . Nevím, proč někdo potřebuje obchodního rozvoje systému, když to dříč, je zdarma. Je založen na kompilátoru GCC, je to snadné k použití a je powerhouse, naložené s opcemi. Někdo dělá zdarma MAKE nástroj pro ty, kteří potřebují vytvářet složité projekty (které jsem vždy najít trochu overkill pro 64kB a menší zařízení). Pokud není uživatelsky příjemný pro tebe dost, dej mi radu, dostat se ven z obchodu, nejste vyříznout na to. Jen jsem si tam byl verze GCC pro PIC také. Mimochodem, existuje verze, která se zabývá 805X varianta Atmel, stejně jako ty úžasné (ale dražší) Analog Devices 805X varianty.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back