Jak používat mikrofon s PC?

N

nimnorm

Guest
I připojení mikrofonu k počítači, ale není slyšet klavír přehrávání. Co je problém?

Co je tipe z mikrofonu? Pokud se jedná o kondenzátor typre vaše zvuková karta by měla podporovat ji. To znamená, že by mělo být 5V napájení k moci to (ne všechny zvukové karty to dělají)!

I když to zní hloupě jen zkontrolovat, zda není vypnutý mikrofon. Přejít na Programy-> Příslušenství-> Zábava-> ovládání hlasitosti. Je-li mikrofon není vidět Jdi na vlastnosti a vybrat mikrofon a ujistěte se, že políčko je zaškrtnuto Mute na mikrofonu.

Mikrofon přijít s notebookem. Slyšel jsem, že můj hlas, pokud v blízkosti mikrofonu, ale ne daleko a ne klavír. Není utlumena a microphon hlasitosti celou cestu.

Zkontrolujte ovládání hlasitosti nebo zkontrolujte nastavení ekvalizéru v přehrávači software.

Já používám Microsoft XP Master Volume. Hlasitost mikrofonu je po celou cestu nahoru. Nemůžu používat basu, nebo proto, že truble šedé. Snažil mikrofonu podpoří ... ne štěstí.

Myslím, že je takový ..... Dvakrát klikněte na ikonu hlasitosti, na možnost, zaškrtněte pokročilé ovládání, pak pod mikrofonu se objeví tlačítko Upřesnit ... klikněte na něj a zobrazí okno ... prostě vybrat 2 nebo mic mic 1 ... budete slyšet váš hlas. jako obrázek dole [url = http://images.elektroda.net/94_1165254293.jpg]
94_1165254293_thumb.jpg
[/url] Pokud se WAN na záznam, Přejít na přání - záznam - a vybrat mikrofon ... slyšet klavír .. máte na mysli připojení k PC piano? musíte jej připojit k vedení v otvoru a vyberte řádek v možnosti Doufám, že vám může pomoci ... hodně štěstí

dokonce i vaše otázky operačního systému. používáte XP? (jen pro potvrzení). a také některé starší základní desky nepodporují mikrofony (I dont know-how).

při použití mikrofonu s počítačem budete slyšet i linka v wavetable a PC / Windows zvuky apod. play prostřednictvím stejných výstupních kanálů, takže budete muset vypnout linku a audio wave pak poslouchat přes mikrofon nebo audio z jiné zvuky Stále tam otevřít ovládání hlasitosti a ztlumení ostatní zkuste uvidíte žádný jiný zvuk prokládaný s melodický testování jeden dva tři

Použití XP. Můj hlas v pořádku, když u mikrofonu, ale ne u klavíru a slabý zvuk při nahrávání. Se snažil ztlumit linky a další ... ne štěstí. Kde je ekvalizér?

aby celkový objem, vlny, linkový vstup, vstup pro mikrofon, aby maximální hodnoty ... Pokud nemůžete, nahrávání programu je Zvýšení hlasitosti .... Pokud stále nemůžete ... nemůžete pomoci štěstí

[Quote = nimnorm] Používání XP. Můj hlas v pořádku, když u mikrofonu, ale ne u klavíru a slabý zvuk při nahrávání. Se snažil ztlumit linky a další ... ne štěstí. Kde je ekvalizér? [/Quote] Myslím, že problém je ur "ur mic". Vy jste měli zkontrolovat spec. mikrofonu, podle mých zkušeností, některé jen respone mikrofon, aby to znělo v uni-směru, a zvuk (hlas), by měla být velmi blízko k mikrofonu pro záznam, jinak hlasitost zvuku je "malý". Pokud si chcete nahrát svou hru na piano vzdálené od mikrofonu, byste měli raději koupit jiný mikrofon, který stejně jako používané v karaok.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back