Jak používat ovládání hlasitosti na třídu D výstup etapy

B

bbqsky

Guest
V mém návrhu, třída D výstup etapy je přímo drived a Sigma Delta modulátor (PWM výstup).

Moje metoda je snížit počet digitálních vstupů do sigma delta modulátor, ale losting dynamický rozsah

díky za jakoukoli odpověď

Můžete nastavit napájení pro kontrolu výstupní výkon.

Je-li třída D výstup fázi chtějí dodávat více než 100 ma na disku reproduktoru, jak to realizovat?

Vážení bbqsky:
Jsem navrhování třídy-d výstup scéně příliš, může u některých poskytnout užitečné rady nebo poznámky nebo solusin tohoto problému meeted v určené?díky;

Zvolíte-li H-můstek architecure, je důležité, aby signály v každém oboru diferenciální cestu mít stejné vzestupu a pádu krát, a tím i dosažení
spínací prahové-napětí z měniče na přesně stejném okamžiku.

JSTE PROJEKČNÍ Zesilovač od nuly?

Nebo prostřednictvím někoho jiného okruhu?
I bude používat A MAXIM zesilovač v provedení, kde jsem ho použít pro DRIVE A GALAVOMETER.Jsem neobdržel okruhu YET .. ale zdá se, že signál výstup. ZÁVISÍ NA SIGNAL INPUT SO snadné dohledem s předzesilovač nebo změna SCALE S DAC nebo dokonce MěNÍCÍ, napětí odkaz na DACS

Signálu na vstupu do třídy D je PWM je pluse, a tak je na výstupu
Myslím, že k ovládání hlasitosti, jsou pouze 2 způsoby
1.PWM, že vstup do třídy D repesent různých objemů, náklady lossing našeho systému dymatic rozmezí
2.Amplituda výstupního PWM (pluse) lze kontrolu.
Vzhledem k tomu, že třída D se skládá z rezervy, je chceme nastavit napětí
Pokud chci mít 8 úrovní volnme je wil být obtížné realizovat a ztráta účinnosti

přidejte rezistor na ouput pobočky ČR, povede ke snížení účinnosti.

Slyšel jsem, digitální ovládání technologie ve třídě D, ale i dont know how to funguje?, kteří mají nějaké instrukce o tomto asepct?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back