Jak používat parrel flash (EEPROM) paměti XILINX FPGA

C

ccljpeg

Guest
Ahoj, každý subjekt:

Mám problém v XININX Virtex E FPGA.Doufám, že někdo může
Udělej mi laskavost, aby tento problém vyřešit.

Problém je, popsány takto:

I use Virtex FPGA, takže potřebuju sériové flash.Chci použít parrel flash (EEPROM) nahradit drahé sériové flash.Slyšel jsem, že od mého přítele,
použití Xilinx CPLD (XC 9536 XL) až do sériové parrel převeden do funkce, takže lze zbavit sériové flash.

Doufám, že někdo může podporovat CPLD zdrojový kód na program XC9536XL a připojit obvod

Ahoj ccljpeg,
Je jedním jednoduchým úkolem.Můžete použít jednu malou CPLD (ne pouze Xilinx ale aslot ostatní společnosti CPLD), aby to udělal.Připojit k souboru je jeden zdroj pro ni.Zkoušel jsem to jednou Lattice malé CPLD LC4032V-75T48C.
Může to fungovat.
Omlouváme se, ale musíte přihlásit a prohlížet tuto přílohu

v Xilinx stránce zveřejnila plné uplatnění poznámky o tom, jak používat souběžně stahovat drobet Xilinx FPGA.
whi nemusíte používat bez Xilinx sériová zařízení jako AT17xxxx Atmel, který je také přeprogramovatelné?
Nashledanou.
G.

Podívejte se na tyto aplikace poznámka: http://support.xilinx.com/xapp/xapp079.pdf

Zkontrolujte Xilinx stránkách pro ACE řada konfigurací zařízení.Já jsem v současné době používá ACE MPM, která má paralelní rozhraní s úspěchem (je to příliš rychle).

ACE MPM obsahuje malé CPLD, standardní paměti FLASH a malé konfiguraci FPGA vše v jednom balíčku.Poskytuje několik nezávislých konfigurací sub-sekcí, které lze volit na sílu-nebo run-time (např. rekonfigurovatelné logika)!Blesk je dostupný ze samostatné do přístavu nebo přes JTAG.

ACE SC je určena pro ty, kteří chtějí paralelní konfiguraci systému, ale raději vybrat sub-komponenty sami.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back