Jak používat transformátoru v obvodu výrobce

S

shreyas_patel21

Guest
Ahoj všichni Já používám obvod výrobce softwaru pro simulaci. Existuje nějaký způsob, jak simulovat multitap transformátor? není komponenta pro multitap transformátoru. můžeme udělat vlastní složku multitap transformátoru.? Děkujeme!

Nejsem obeznámen s obvodem maker, ale možná necháte transformátoru sekundární (nebo primární volby) plavat. Pokud se vám nelíbí na zem každý uzel v plovoucí části okruhu, můžete přidat velkou hodnotu odporu (řekněme 10MEG) z jednoho uzlu v ní na zem. Pokud se to nebude řešit vaše chyba ... Doufám, že se pak někteří jiní vám pomůže brzy.

Děkujeme KerimF! Bylo graound problém. Existuje nějaký způsob, jak simulovat multitap transformátor? není komponenta pro multitap transformátoru. můžeme udělat vlastní složku multitap transformátoru.? Děkuji

Samozřejmě můžeme. Ale nejsem si jistý, jak mohu pomoci s "obvodem výrobce. Úpravy: Stává se, že první simulátor jsem začal asi před 1 rokem, je LTSpice (jednoduché, profesionální a zdarma :)). LTSpice nám umožňuje postavit okruh jako shematic pak simulovat. Jak funguje obvod maker funguje? ... Možná to je podobné v tomto směru.

Ano, jsem zjistil, že také funguje stejně, ale nevím jak udělat komponenty v něm? Děkuji

Jak určit jeho vlastnosti? jako Lp (primární indukčnost) ... NP / NS (otočení stran) ... K (vzájemná indukčnost, obvykle blízko k 1) ... atd.

Jak určit jeho vlastnosti? jako Lp (primární indukčnost) ... NP / NS (otočení stran) ... K (vzájemná indukčnost, obvykle blízko k 1) ... atd.
dvojitým kliknutím na komponentu a uvedení hodnoty v jeho vlastnosti.

Promiň, že jsem si ani odhadnout, které vlastnosti transformátoru můžete určit, od té doby pracujeme na dvou různých simulátorech.

Děkujeme! Mluvil jsem o vlastnostech, jako je primární: sekundární poměr

Je možné přidat 2 cívky na schéma a definovat jejich vazební koeficient (K)? Přidáno: Stáhnul jsem si teď "CircuitMaker uživatele Manuál" Budu se snažit, aby si ho přečetli. Ale zdá se, že je příkladem pro Váš dotaz. Měl jsem to PDF seatching na Yahoo: "obvod Maker" PDF a jsem: Integrovaný schématické zachycení a simulace obvodů www.wfu.edu / ... / CircuitMaker% 20User% 20Manual.pdf nelze otevřel, je to jen odkaz, jak je uvedeno v Yahoo.

Děkujeme! Našel jsem zde ve formátu PDF Ale to není možné přidat 2 cívky ve scheamtic, jak jste navrhl. ale budu se snažit vytvořit novou složku podle [URL = "http://www.engr.usask.ca/classes/EE/221/lab/cm_usermanual.pdf"] uživatelská příručka [/URL]

Nemohl jsem se stáhnout ve formátu PDF si našel ... Možná je to náš server. O 3 cívky, nebyl jsem navrhovat, ale jen ukazuje, že "obvod Maker" má tuto funkci. Hodně štěstí

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back