Jak poznat, že všichni jsou v MOS saturaion regionu v Cadence?

0

020170

Guest
Jak poznat, že všichni jsou v MOS saturaion regionu v Cadence?

Pokud bych chtěl využít "Circuit podmínek" menu, ale okruh podmínek, zda není spolehlivá, protože okruh podmínek kontrolovat pouze vůle Všechny jsou v regionu, lineární, či nikoliv.

jaký je váš způsob vědět, že tam, kde jsou všechny MOS?

díky

Třeba u pocínovat namáhat až k cvičení komentovat napětí na schématu v souvislosti s podmínkami Circuit pro zvýšení vaší důvěry úrovni.Pokud byste chtěli jít do oceánu nebo schopnosti programování, napsat nějaký skript zamést přes zaujatost všech zařízení 'napětí.

mohl byste mi vysvětlit podrobněji?

Nevím, co přesně znamená.

obvod stav nabídky pouze "čísla", nikoli jako parametr vgs, VDS atd.

díky

V ADE vyberte Výsledky> Anotate> DC pracovní bod
vyberte jakýkoli MOS, které u potřeba op pt stavu.

Myslím, že přízrak dodat bodu provozu v oblasti informačních souborů RAW.Výstup parametr se nazývá "region" a mohl by mít smysl s čísly 0-4 (vypnuto, trioda, sat, subth, členění).Mohl bych být možné poznámkami jako řetězec s významem výše.

Hi vbhupendra a rfsystem,

feature, so I am wondering whether this feature depends on ADE version and/or spectre model.

Používám ADE 5.0.33 uvolnění a mohu vytisknout DC pracovní bod, ale nemohu použít DC pracovní bod anotace

funkci, takže jsem přemýšlel, zda je tato funkce závisí na ADE verze a / nebo strašidlo model.

Také nemohu najít bodu provozu ani v oblasti informačních souborů RAW a tisk dc podobě operace bodu.Co je příčinou tohoto problému?

Díky!

pozdravy,
jordan76

Co si myslíte o této metody?
Omlouváme se, ale musíte přihlásit do zobrazení tuto přílohu

Hi 020170,

Mohl byste říci více informací o způsobu?Díky!

pozdravy,
jordan76

Existuje více způsobů, jak zobrazit oblasti provozování tranzistoru.
Použil jsem ho v AC analýzy a vidí dc provozní podmínky.
AA-> Výsledky -> DC operting body.Na schématu okně Edit -> Zobrazit komponentu -> parametr (můžete vybrat Vdsat, Vds, GM, Vgs, V.).Z hodnoty Vdsat a Vds můžete zjistit regionu operatin tranzistoru.

-Bharat [/ quote]

Díky bsrivastava!

Je tu někdo, kdo zná lepší způsob, než je moje metoda?

020170,

Můžete upřesnit, co je záměrem metody.Pokud vím, můžete použít grafickou zpětnou vazbu, nebo skript výpis kraj atribut.Ale to, co chcete dělat s touto informací.

Měli jste seznam op op-způsoby svého obvodu a chcete ověřit regionu, pokud vnější obvod je vložený?

Nebo jiné úmysly?

Ahoj,

Existuje jedna jednoduchá metoda pro kontrolu součástí hodnoty (Vdsat, GM, Id, ČGS, CGD ,........). první peform DC analysis.after, že otevřené caliculator.there vybrat (op), tlačítko caliculator, která je provozní parameters.after kliknutím na (op), tlačítko Otevřít nové okno rčení vyberte složku ze schématu. requiered vyberte složku schematic.In staré
u okna můžete získat u list.there můžete prohlédnout všechny hodnoty vašeho tranzistoru

Pozdravy
Rjshmadala.

Pokud se počet tranzistorů jsou velké, lze využít u OCEAN napsat skript a provozní regiony na žádný soubor.

Ano OCEAN skript je mocný nástroj, znát všechny MOSFET je saturace nebo ne.

ale není to jednoduché práce.OCEAN skript například proto, že nestačí na internetu.

, takže nevím, jak bych napsat skript OCEAN vědět ALL MOSFET je SAT nebo LIN, atd.

Mohl byste mi vysvětlit, jak napsat skript OCEAN vědět regionu MOSFET?

díky

Hi každý,

Jsem v prvním ročníku Caden.Můžete mi vysvětlit, jak psát OCEAN skript?

Díky

Nejjednodušší způsob, jak zjistit, jak psát skripty oceánu, je udělat následující.

- Vytvořit ur plné Schematic Entry.
- Běh Vitousu Analog Životní prostředí
- Proveďte simulace ur nastavení, které jsou buď DC, AC, nebo STP spojené s parametrickými plakat.
- Od "Session" kartu, zvolte položku "Uložit jako skript" Zvolte, kam chcete uložit soubor ur oceánu, a dát mu jméno, řekněme "save.ocn", řekněme u hodil ji @ "home / user / save. OCN "

- Jděte na "home / user / save.ocn" a pak jej otevřete, a učit se syntaxi u simulaci nastavení, které již byly provedeny.

- Vlastně je to skvělý způsob učení se skripty u urself.pozdravy,

Většina Nejjednodušší způsob je použít nástroj Kontrola zařízení ADE.O cource sám raději dělat anotovat jak uzel napětí a OP parametry schématických (jako Richlo navrhované), protože dává nejlepší přehled o obvodu provozu.
"Analog Design pro životní prostředí, je nyní tak, aby podporovalo Spectre přístroj kontrolu
schopnosti.Tato funkce umožňuje určit, zda prvky v obvodu jsou porušují
předdefinované bezpečnou provozní oblasti.Pravidla mohou zahrnovat kontroly provozních parametrů bodu,
stejně jako výrazy, které kombinují tyto parametry.Tyto kontroly mohou být součástí vašeho
Model karty, netlist, nebo jakýkoli jiný soubor, který je součástí pro simulaci jako součást designu.grafické uživatelské rozhraní je k dispozici pro vás přidat / změnit zařízení kontroly, běh s Spectre
Zařízení kontroly a vidět porušování lidských práv.Můžete vytisknout souhrn všech porušení, zvýrazněte
porušení zařízení ve schématu a získat všechny porušování pro jakékoli zařízení v schématu.
Filtry mohou být použity ke snížení počtu případů porušování tištěné zařízení zvýrazněny.
Pro přístup k této funkci získáte Simulace -> Zařízení Kontrola v simulaci okna. "

Vážení 020170,

získat provozní body a tam by měl být "region" parametru.číslo 2 znamená, že je v oblasti nasycení.

- Al

Vážení,

Můžete mi říct víc o regionu parametr?
Co je 0 - 4 představují v regionu parametr?

Děkujeme vám.

hi wing0,

Zde významy čísel:

0 ...cutoff
1 ...lineární
2 ...nasycení
3 ...subthreshold
4 ...členění

pozdravy

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back