Jak poznat, síťový provoz?

E

ExPycho

Guest
Dobrý den, frens a senioři nad Tam jsme měli LAN 100 počítačů .. Obvykle jsem dal některé soubory do akcií ... to, co chci vědět je, že uživatel, který je můj přístup ke sdíleným souborům. Existuje nějaký příkaz nebo budu muset uživatele softwaru třetí strany pro tento účel .. prosím, pomozte Každopádně díky předem

U můžete nainstalovat malý webový server, na každém z ur počítače a podívejte se na log zjistit, kdo udeřil ur sdílené složky

tak díky za odpověď myslím, že to nebude vyhovovat pro mě, není zde alternativa pro toto. Plz pomáhají

OS co je to? Já používám normální tcpdump pro analýzu TCP na můj Linux.

Pokud u chcete jen vědět, kdo je přístup k ur akcie a tiskárny v systému Windows může u typu netstat-an v okně příkazového řádku zjistit, který cizí adresa se připojuje přes port 139 na ur místní adresu TCP/139 - NetBIOS Session Service, která se používá pro přenášet soubory přes TCP. To je i port NULL zasedání jsou stanoveny v průběhu a port, Sdílení souborů a tiskáren koná.

thnks hodně ... Dostal jsem příkaz pro požadovanou práci .... Jedna věc, kterou chci zmínit, je, že jsem našel software s názvem "sharewatch" pro tento účel, jeho poměrně snadné přívětivé rozhraní. Lze stáhnout na http://www.stevemiller.net/sharewatch/

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back