Jak psát Assembler?

M

M.Ammar

Guest
Doufám, že všichni jsou v dobrém zdravotním stavu. Jsem navrhování 16-bit RISC mikroprocesoru pomocí Verilog HDL. Chci napsat jednoduchý assembler pro to, může mi někdo říct, jak psát assembler. Prosím, zasílejte e-knihy / články / odkazy reagarding problém. S pozdravem Muhammad Ammar

Při navrhování u're nahoru. psaní Neměl by být problém assembler. pokud u've nepoužívá assembler a u're nevím žádný programovací jazyk. knih, které jsem neviděl žádné. Jen se instrukční sada určena později pokyny se vzory kousku. atd.

[Quote = Ammar M.] Doufám, že všichni jsou v dobrém zdravotním stavu. Jsem navrhování 16-bit RISC mikroprocesoru pomocí Verilog HDL. Chci napsat jednoduchý assembler pro to, může mi někdo říct, jak psát assembler. Prosím, zasílejte e-knihy / články / odkazy reagarding problém. S pozdravem Muhammad Ammar [/quote] odkazujete na altera software

Psaní jednoduchého montážního programu není příliš složité. Pokud víte, že jazyk C je triviální, je v podstatě velký případ strukturu, kde každý případ je operační kód, dělá převod kódu je pro každý dílčí případ v závislosti na okamžité hodnoty nebo hodnoty registru.

Musím napsat jednoduchý assembler stejně. Moje otázka eltonjohn, Uvnitř velká case, jak by program c rukojeti "na smyčku", if-else, nebo jiných odvětví pokyny? Existuje nějaká kniha mluví o tomto tématu vůbec? Díky,

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back