Jak publikovat svůj výzkum papír IEEE

E

engr_najam

Guest
IMA postgraduální student elektrotechniky v současné době pracuje na výzkumném projektu. Chci publikovat svůj výzkum IEEE papíru, může někdo mi říct, jak projít celý proces.

IMA postgraduální student elektrotechniky v současné době pracuje na výzkumném projektu. Chci publikovat svůj výzkum IEEE papíru, může někdo mi říct, jak projít celý proces
můžete publikovat výzkumu papíru nebo časopisu na adrese:. (mnoha dalších mezinárodních časopisech naleznete googling) IJSER, International časopis vědecký a inženýrský výzkum International Journal of vědecký a technický průzkum. (IJSER)

<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">---------- Příspěvek přidán v 19:24 ---------- Předchozí příspěvek byl v 19:22 - --------</span></span>
lze najít mnoho dalších mezinárodních časopisů na internetu, která má dobrou cenu a indexování politiky. Tyto časopisy jsou příjemné místo pro začátek.

Proces vydávání papíru je velmi jednoduchá. Pokud jste student (postgraduální nebo bakalářský), a jeho první dokument, se zaměřují na časopis IEEE potenciál. Si musíte vytvořit účet na rukopisu centrální tímto [url = "https://mc.manuscriptcentral.com/pot-ieee"] link [/URL] Ty pak předloží dokument, abstrakt, klíčová slova, článek a čísla. Je nutné zkontrolovat, že tyto údaje použít v souladu se standardy IEEE (tj. obrazy rozlišení) a že je papír ve formátu IEEE, šablony pro dva sloupce formát je k dispozici na svých webových stránkách. Po odeslání papíru, obdržíte hodnocení obvykle méně než měsíc. Papíru může být odmítnuto, přijato předmětem větší / menší revize, nebo přijat. Pokud vaše práce je přijata po revizi, musíte si recenzent poznámky o svých chyb (v obsahu, gramatika, pravopis .. atd.), a pak budete opravit své chyby a znovu čekají na vyjádření recenzentů. Je-li váš dokument nakonec přijal, budete informováni, že kniha bude zveřejněna v příštím vydání k dispozici. Chcete-li publikovat na konferenci, podívejte se na "Call for Papers" oznámení. Vlastně, konference Recenze jsou většinou méně přísné, a nebudete dostávat komplexní hodnocení své práce.

Slyšel jsem mnoho informací o IEE ale nemám ponětí o tom, jak publikovat výzkumných prací na IEEE. Ale jak jsem se hledat jednoduchý postup, by měly výzkumné zprávě spisovatel podívat do technického magazínu, nebo časopis, který vydává dokumenty týkající se jeho oboru. Po jejich přezkoumání činnosti a ujistěte se, že je to originální dílo, budou publikovat v časopise.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back