Jak se dostat mrtvé zóny PFD v tomto obrázku?

L

leonken

Guest
Našel jsem toto číslo. To je používáno zjistit mrtvé zóny PFD s CP v designu PLL. Zatížení CP je 1nF čepici. Tento obrázek ukazuje mrtvou zónu oproti průměrnému proudu 1nF čepice. Moje otázka je, jak se dostat mrtvé zóny podle tohoto obrázku? Díky.
3_1167341850.jpg

ahoj, podle definice ideálního PFD, není-li chyba fáze, pak se žádná daň ani průměrný proud bude deliveried do kondenzátoru. Nicméně, existují mrtví zoon, bude tento bod (0,0) je posunuly. tak, z obrázku, myslím, že je mrtvá zóna je asi 52p, že jo?

[Quote = gualucci] posun od původ je z nesouladu CP [/quote] Tento údaj je odpověď domácích úkolů. Řekli: "Design statické fáze-frekvenční detektor (PFD) s jednoduchým aktuální čerpadlo okruhu dosáhnout deadzone méně 15ps. Předpokládejme, že vstupní frekvence je 10MHz a výstupní filtr je kondenzátor 1nF. Jsem zmatená, že jak zjistit deadzone je menší než 15ps z této částky?

deadzone je velmi stará definice pro nemocné ráčil PFD-CHP designy. Prosím, nenechte se zmást tímto. Dnes Minimálně na čas nebo minimální šířce impulsu buď nahoru nebo DW puls je nějaký faktor vyšší než současná doba náběhu / poklesu. V tomto případě je zbývající nelinearity v prodlení účtovat funkce. Děj showns některé hrboly na nějakém místě. To je proto, že spoje účinků nebo dodávky interakce. Přípojka hrát velkou pravidlo jinak čistý design PFD-CHP design. Pro účely úrovni systému, musíte zadat dericvation z nelineárních. Pro správnou kombinací je určen odvození modelována nekorelované zdroje hluku. Takže frakční smyčku a dalších zdrojů hluku generovat zpoždění distribuce s gaussion tvar. Derivace je pak modelován jako dodatečný generátor šumu. Problém je, že "deadzone" pojetí žije v knihách, ale tyto jsou o 30 let zpět!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back