Jak se dostat napájení z USB kabel?

V

vishmi

Guest
Nemohu se dostat žádné napětí na můj USB kabel. Jsem změřil napětí mezi červeným a černým dráty kabelu USB, zatímco to bylo zapojit do mého notebooku a multimetr přečíst 0 voltů. Když jsem připojil tyto vodiče s odporem to bylo ještě 0 voltů. Má někdo vědět, proč jsem nedostávají žádné napětí? V případě, že chcete vědět, proč to dělám, mám v plánu na připojení dělič napětí na můj USB kabel tak, aby odpovídala požadované vstupní napětí z mých holicí strojek, tak jsem si nabít.

To je velmi zvláštní, měl by být výkon +5 V, jsem pomocí tohoto léta. Podívejte se na následující odkazy: [url = http://www.girr.org/mac_stuff/usb_stuff.html] USB jako zdroj energie [/url] [url = http://en.wikipedia.org/wiki/Universal_Serial_Bus] Universal Serial Bus - Wikipedie, otevřená encyklopedie [/url]
 usbledb.jpg
[url = http://blog.makezine.com / archive/2006/10/how_to_battery_free_usb_p.html] Značka: Online: Postupy - bez baterií, USB Powered LED svítilna [/url]

Musí být schopen zvládnout USB zařízení. Mnoho mobilních telefonů, MP3 přehrávač, externí disky a podobná zařízení nejsou schopny zvládnout (oni nemohou zahájit USB komunikace) a nebude zdroj 5 V DC. Některé počítače šetřit energii tím, strobing 5V napájení. Možná se budete muset uvázat 1.5K od D-pin na VBUS získat zdroje na udržení 5V napájení.

Díky za pomoc. Mám napětí funguje. Zkoušel jsem jiný kabel a ono to fungovalo. Teď mám problém s dostatek proudu. Bych mohl přijít na okruhu, kdybych věděl, že výstupní impedance kabelu USB a vstupní impedance na holicí strojek. Byla jsem podivné výsledky z mého multimetru a tak možná jsem měření impedance špatně. pro USB kabel jsem 0 ohmů a vstupní holicí strojek to bylo někdy 0 ohmů a někdy nekonečna. aby se tyto výsledky jsem připojen multimetr vedení s každou z obou částí síly drátu (Vcc a zem). Zkoušel jsem multimetr pro známé odpory a testování normální. Takže v podstatě, potřebuji pomoc přijít na to, impedance.

Můžete být spuštěn na aktuální výchozí maximální, která je nastavena na nízkou spotřebou zařízení 100mA. Zařízení, váš konec kabelu je asi poslat USB požadavek, aby se stal vysoce výkonná zařízení, 500 mA (což nevím, jak to udělat). Některé USB rozhraní dodá mnohem více proudu, ale nečekejte, že ze všech rozhraní USB. Pokud potřebujete spoustu proudu, pak se připojit do nabíječky baterií USB, protože mnozí zdroj až 1 A., a ty nové, které podporují iPad bude zdrojem až 2,1 Amp.

Nenechte čerpat více než 500 ma pokud ne, možná šance, jak se vaše USB spálené

[Quote = John modrá, 792723] Nenechte čerpat více než 500 ma pokud ne, možná šance, jak se vaše USB spálené [/QUOTE] Ano ... tento bod je opravdu za to chránit přístav před nadměrným odběrem proudu a poškození. Konecne se dostanete nabíječka USB / adaptér 5 V výstup za pouhých 1 $ použitelný pro všechna tato zařízení, která by pokud možno bezpečné místo použití PC / laptop pro speciální aplikace.

Ještě jednou díky všem. Usoudila jsem, že zařízení, vstupní impedance je asi 50 ohmů, protože má 4,9 V a 96 mA. Nicméně, je zařízení určené pro 3,6 a 100 mA. Myslíte si, že napětí, způsobí nějaké problémy? Chtěl jsem přidat odpor v sérii s cílem snížit napětí na zátěži, ale žádný větší odpor by současné příliš nízké.

Také můj přístroj má jiný odpor, když to má jiný napájecí zdroj připojen. (63 Ohm), je to normální, že zařízení se impedance, že změny?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back