Jak se k udělení absolutoria vysoké napětí v televizních obrazovek

E

Elits

Guest
Zdravím všechny,
Včera můj barevný televizor dostat potíže.Chci se podívat na mé vlastní.Ale můj přítel někdy řekl, aby becarefull, když jsme opravu TV coz je vysoké napětí ve zkumavce TV Eventhough jsme odpojte hlavní napájení.Je to pravda?Ano, existuje nějaký způsob, jak vypouštění těchto vysokého napětí z televizních obrazovek?lepší, pokud je obrázek ..
Díky.

Elits

Pracoval jsem na několika TV.Nikdy jsem se snažil plnit všechny trubky, ale já bych jít kolem a vypouštět žádné velké kondenzátory, které by mohly být nebezpečné.K tomu že jsem použít šroubovák s dobrou izolací rukojetí a připojte jej přes terminály SZP.*** To asi není správná cesta, ale já jsem stále naživu ***

Ahoj Elits,

Nejprve vám odpojit TV od sítě.
Pájecí dlouhé 10 k odpor k zemi drátu a připojte jej k podvozku
zem.Slide odpor pod gumovou izolátoru, až se dotkne
anody a udržet ho tam na pár vteřin.Odstraňte vysokonapěťového kabelu
a připojte rezistor nebo zemnící vodič zpět k anodě.Nemusíte
třeba použít izolované kleště k tomu, že právě drží odporu, kde je
připojen na zem potenciál podvozku.
Pokud chcete likvidovat obrazovky, můžete použít kleště a snížit
v plastových mezi kolíky.Použít staré tupé kleště, musíte rozbít
skla, plastu.Všechny drobné úlomky skla by měla zůstat uvnitř
plast.
Pokud máte špatný den, mohl byste ho praštil firmy za vychýlení cívky
s velkým šroubovákem, krk bude pocházet přímo z.
Jak vidíte, jsem stále naživu!

on1aag.

Nejsem si jistý, jestli rezistor, je způsob, jak jít ..není mnoho, jsou nastavené na tak vysoké napětí ..
Ty to:
Citace:

Správný způsob saftly vypouštění CRT by bylo vzít šroubovák perferably plochou špičkou a připojit cliplead na šroubovák a klip druhý konec na zem popruh.
Opatrně zasuňte šroubovák zřízeného podle šálek na CRT až se dostanete doprostřed trubky, jak se budete cítit jako to zvyklý jít dál.
Do té doby můžete slyšet pop zvuk, a že by dischargeing z trubice ..
Mějte, že šroubovák na místě min.
30 až 40 sekund.
pak odstranit.
Pak pinč pohár oppisite směru na obou stranách, že drát běží jako pohár je držen na místě malé háčky na obou stranách Pozor, aby odpárat pohár nebo ohnout malý otvor surround, že pohár je přiložen.

Elits napsal:

Zdravím všechny,

Včera můj barevný televizor dostat potíže.
Chci se podívat na mé vlastní.
Ale můj přítel nikdy řečeno, že becarefull, když jsme opravu TV coz je vysoké napětí ve zkumavce TV Eventhough jsme odpojte hlavní napájení.
Je to pravda?
Ano, existuje nějaký způsob, jak vypouštění těchto vysokého napětí z TV trubky?
lepší, pokud je obrázek ..

Díky.Elits

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back