Jak se k USB portu rychlostí pomocí Visual Basic 6.0

R

Raj123456789

Guest
Hai, pracuji ve Visual Basicu 6.0.Using řidič Cypress budu komunikovat s zařízení pomocí USB kabelu. Ale já mám problém je wtether budu komunikovat High Speed nebo Full Speed.But chci komunikovat obě verze USB 1.1 na USB 2.0.So Prosím, pomozte mi Jak najít rychlost portu. Podrobnosti: Cyusb.sys ------> USB ovladače Visual Basic 6.0 ---------> Platform (jazyk), prosím, někdo poslat kód na komunikaci, nebo mi dejte návod ke mně. Předem díky R. Rajesh Kumar: cry:: cry:: cry:: cry:: cry:: cry:

Rychlost je zpracována na úrovni hardwaru, nikoli na softwarové úrovni. USB systému by nebylo možné zpracovat, pokud to dovolilo programátory nastavit rychlost připojení, a pokusil se dělat věci jako make 10m / s připojení Jdi 400M / s. Věřím, že při zapnutí řadič USB je možné říci, USB zařízení, rychlost napětí. Každý rychlost připojení používá jiný odpor táhnout linii nízké a výsledné napětí říká správce zařízení, co rychlost, 1, 10 nebo 400 m / s. Pokud mám špatné informace, opravte mě někdo, ale jde to něco podobného.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back