Jak se měří plně diferenciální operační zesilovač?

C

cmosbjt

Guest
Mám plně diferenciální operační zesilovač čipu. otestovat jeho výkon. Co se praktického nastavení pro zkušební stolici? vyzkoušet specifikace jako: zisk DC, Frekvenční rozsah, ve fázi, společný režim zpětné vazby Frekvenční rozsah ... Díky

Nastavení subcircuits realizovat: VCM = (VP + Vm) / 2 = a VDM VP - VM a naopak pro VCM / VDM s VP / VM. Pak můžete krmit zesilovač signálu z hlediska VCM / VDM a také zobrazit výstup z hlediska Vout_cm a Vout_dm místo VP / VM

Allen je kniha, "CMOS analogové obvody" Šestá kapitola hovoří o simulaci a testování OZ CMOS Možná vás budou inspirovat

[Quote = lladnar23] Nastavení subcircuits realizovat: VCM = (VP + Vm) / 2 = a VDM VP - VM a naopak pro VCM / VDM s VP / VM. Pak můžete krmit zesilovač signálu z hlediska VCM / VDM a také zobrazit výstup z hlediska Vout_cm a Vout_dm místo VP / VM [/quote] Díky, ale já jsem stále není jasné, jak nastavit měření zkušební stolici. Nějaký nápad?

Můžete použít VCVS prvky (Exxx v HSPICE):.. Subckt differentialsense vd VC VP VM E1 vc 0 vol = '(v (VP) + V (vm)) / 2 "vd E2 0 VP VM 1 končí differentialsense subckt differentialforce. VP VM VD ps E1 vp ps vd 0 0,5 E2 VM VC VD 0 -0,5. konce differentialforce

Cadence má po nějaké materiály o testování zcela odlišné OZ používaných v oblasti komunikace, můžete hledat ve fóru.

Je přístup testování čipu a simulaci obvodů stejné? I když jsou založeny na stejné vzorce a teorie.

Vypadá to, že všichni mluví o simulaci nastavení. Může někdo mluvit o Nastavení parametrů měření, prosím?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back