Jak se mohu odkazovat na jiné napětí, napětí?

B

Bode82

Guest
Ahoj, já jsem na otázku, napětí, se odkazovat na další napětí pro zařízení MOS: Například já jsem PMOS se zdrojem připojení VDD (1V), takže její Vsource odkazují na VDD je Vsource = 0 (potřebuji jakékoliv napětí Můj MOS odkazují na stravování VDD) odtok je připojit k napětí, odkazovat se na zemi Vx = 0,3 (nezapomeňte, že Vdd = 1V), moje otázka je, co se napětí kanalizace Vd odkazují na Vdd? Je VX-VDD nebo VDD-VX, nebo jiné řešení?

Prosím ... I potřeba odpovědět, protože nemůžu pokračovat ve svém projektu OZ

Vždy byste si měli vybrat zemi jako referenční bod, pokud je smysl dělat jinak. Ve vašem případě, pokud si najdete veškeré napětí na zemi, vypouštěcí napětí je prostě Vx = 0,3 Zdá se, že chcete odkázat vypouštěcí napětí VDD. V takovém případě, vypouštěcí napětí VX-Vdd. Se vždy odečíst "odkaz" od skutečného napětí. Jak můžete vidět, vypouštěcí napětí je negativní s úctou k VDD, což je normální. A je to správné, protože P-kanálový MOSFET vyžaduje odtok napětí, které je negativní s úctou k jeho zdroji. Řekl jsem, že v některých případech je smysluplnější mít další reference, místo na zemi. Vezměme si příklad, ale předpokládají, že Vdd 250V a VD = 125V. Musíte vědět, jestli MOSFET může vzít. Tak to je mnohem smysluplnější měřit napětí s ohledem na VDD, protože vám vypouštěcí-napětí zdroje, který si můžete porovnat na datasheet a zjistit, jestli MOSFET bude OK. V opačném případě dvou napětí mají malý význam, pokud jde o NOSFET schopnost udržet napětí.

Díky za odpověď VVV.I se musí vztahovat k nějaké napětí VDD, protože jsem MATLAB soubory, které musí mít napětí odkazují na VDD.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back