Aldec pro návrh vstup pro Xilinx FPGA je. Funguje to dobře s tím, Xilinx IP (od CoreGen) není žádný problém. Simulace je návrh striate dopředu, a když zkušební stanice mohou být použity, nejsou nutné. Aktivní HDL běžel 5x rychlejší Active-HDL byl jediný nástroj, který by mohl snížit a vložit přímo do diagramů Microsoft Office.
Modelsim je jedním z nástrojů průmyslový standard, který poskytuje dobrou cenu za funkce a výkon a velmi dobrý podíl na trhu. ActiveHDL není tak populární, v průmyslu a doesnt mít tolik funkcí jako ModelSim. , ale i pro začátečníky jeho docela populární.
veritak trvalou licenci -> 50 $ ModelSim trvalou licenci -> ~ 35000 $ aktivní HDL trvalou licenci -> ~ 30000 $ Myslím, že veritak je tak levné .. že i u dont potřeba porovnat, pokud chcete koupit u .. Veritak si narazil 2-3 krát, když jsem se snažil simulovat design, a některé přepínače jsou nefunkční ... nejste jisti, ABT rychlost compred ostatním. své dobré pro osobní / vzdělávací účely.
Veritak je shareware Verilog-2001 na simulátoru, by měl běžet tak rychle, jak pokud jde o 6,0 MXE RTL SIM. ( http://www.sugawara-systems.com/benchmark_comparison.htm ) Technická podpora je zdarma, takže neváhejte a nahlásit údaje. Tak.sugawara [quote = whizkid] veritak trvalou licenci -> 50 $ ModelSim trvalou licenci -> ~ 35000 $ aktivní HDL trvalou licenci -> ~ 30000 $ Myslím, že veritak je tak levné .. že i u dont potřeba porovnat, pokud chcete koupit u .. Veritak si narazil 2-3 krát, když jsem se snažil simulovat design, a některé přepínače jsou nefunkční ... nejste jisti, ABT rychlost compred ostatním. své dobré pro osobní / vzdělávací účely. [/quote]
ModelSim je profesionální nástroj, a je standardní. Můžete snad dokonce využít zdarma (student) verze ModelSim a porovnejte ji. Ale tato verze je brána a rychlost je omezena.
Veritak Simulator je nejvíce rychle simulátoru typu interprinter simulátoru. Mám srovnání Veritak a SilosIII, najít Veritak běží velmi rychle a velmi dobré. Také Veritak je velmi levné, myslím, že je nejlevnější simulátoru, ale je to velmi výborný nástroj. (((((((())))))))) ((((*^*^*)))))) ((*^*^*^*))))) (* ^ * ^*^*^*)))))) (((*^*^*^*))))) ((((*^*^*))))) (((((((() )))))))) Iryou Riku
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.