jak se připojit mikroprocesoru obvod 12V, 7Ah

U

udayp

Guest
Jak se připojit mikroprocesoru obvod 12volts 7Ah olovo kyseliny. můj obvod má jeden krokový motor 12volts a IR senzoru plátno pomocí lm324 a 89s52 MC. Nyní pracuje na jeho 12volts 1amp transformátoru já chci připojit, že obvod baterie 12volt.

Pokud již používáte 5V regulátor IC pro mikrořadiče a 12V regulátor IC pro řidiče ic lm324 můžete připojit baterii na okruh ... Z bezpečnostních důvodů můžete chránit pojistku 500mA - 1.5a ....

Dobrý den, jste canhave pojistku pro krokový motor, chránit jej před více než dlouhodobé. A další pojistka rearmable s regulátorem napětí nebo malý krok dolů převodníku. Omlouvám se za moje angličtina. jde JoseMiguel

Dobrý den, jste canhave pojistku pro krokový motor, chránit jej před více než dlouhodobé. A další pojistka rearmable s regulátorem napětí nebo malý krok dolů převodníku. Omlouvám se za moje angličtina. jde JoseMiguel
se mýlíte ... Mluvím o napájecího obvodu a ne o krokového motoru okruhu ... A tady pojistka bude první spojení z baterie kladným pólem ...

"Pokud již používáte 5V regulátor IC pro mikrořadiče a 12V regulátor IC pro řidiče ic lm324 můžete připojit baterii na okruh ... Pro jistotu můžete použít chránící pojistku 500mA - 1.5a ...." Díky za přehrání pane Pokud mohu připojit 12V 7 Ah do MCU okruhu znamená, vzhledem k vysokým proudem, může spálit můžete mi prosím říct, jak to funguje?. nebo musím použít rezistor místo pojistky.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back