Jak se připojit MPEG4 na ARM?

E

EleApollo

Guest
Mám projekt pro sledování a kontrolu na bezpečnost.Ale já jsem nedostatek zkušeností o aplikaci ji.Kdo mi může pomoci?
Jak lze efektivně propojit MPEG4 dekodér IP / IP enceoder a ARM Core?
Tia
Naposledy upravil EleApollo na
04. října 2004 5:09; editovaný 1 čas celkem

Mohl byste nám více informací?Proč se chcete připojit MPEG4 čip s ARM CPU?I
don't think ARM mohla zpracovávat MPEG4 mediální tok na traťové rychlosti.

Datového toku takto:
1.vzorku / Drž fatch dat a převod do MPEG4
2.v MPEG4 kompresi a zpracování dat, a přenést na internet a ARM
3.ramene kontroly správce.

Obvykle komerční IP jader přijít s dobrou dokumentaci, jak používat základní a se vzorkem top-úrovni souborů a zkušební stolici soubory.

Vzhledem k tomu, že nevíme, které zde přesný jádro máte a jaké signály existují nikdo vám mohou pomoci.Také v jakém jazyce je napsán v jádru?

I silně naznačují kontaktovat firmy, kde si koupil IP jádro, protože jste obvioulsy zaplatili spoustu peněz za to ....A nikdy napište "SOS" ve vašem předmět znovu .. neexistuje nic jako naléhavosti tady ... je to zdarma fórum s lidmi pomáhá zdarma!

Pochybuji, že by mohl ARM převod některých mnoho paket na internetu.Já vám může dát nějaké informace k referenční paket procesu schopnost některých CPU.
MPC860 50MHz 10-20MB dat
MPC8245 300MHz 50-60MB dat
Někdo mi říct, že MPC860 schopnost také mohla být až 50MB.Nicméně, to může potřebovat hodně tvrdé práce na software.

Ok ..Příteli dle popisu, co si možná řešení, mohou být měkké a ne hardware. Byste neuvádějí úroveň výkonnosti přenosovou rychlost nepotřebujete. Neexistuje produkt z TI OMAP vyzval je BI-jeden procesor architektury ARM a DSP ..existují pro libs MPG4

Podívejte se na stránky TI OMAP pro line!

Je dokument, který uvádí sprm098d.pdf třetí stranou VIDEO a zobrazovací vendosr, které nabízejí MPEG4 dekodéry pro několik TI
to dsp
Ten, pro tha OMAP je od společnosti UB video
http://www.ubvideo.com/mainmenu.html

K dispozici je nová rodina Ti dsps pro MULTIMEDIA ..Podívejte se na stránky Ti opět
všechny MPEG4 díky ti
to dsp:
http://www.techonline.com/static/emails/2531.html

Díky všem.
existují dvě plán zvolit:
1.DSP (TI) / ARM Hardware (ME / DCT)
2.hardware udělat všechny práce na MPEG4.

Nemohu se rozhodnout, která na realizaci.
kdokoli může dát nějaké poradce.
Tia

Za výkon, 2) může být řešením raději.Ale za cenu, fisrt řešením je dobrým předpokladem výkonu metrický je splněna.Takže které architecure volby závisí na requiremenst.

Režim 1 je flexibilnější
Režim 2 je lepší výkonu

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back