Jak se připojit stíněný kabel?

S

seyyah

Guest
Mám systém s motorem optický snímač. Mám dvě desky. Jedním z nich je ovládací panel a druhý je moc rada. Tyto desky jsou propojeny plochým kabelem, který je 20-25cm. Bez snímače je v provozu, vše se zdá v pořádku. Ale když je v provozu, je ovlivněn výstup k motoru. To se děje i když jsem úplně izolovat snímače. Pak jsem si, že suspicous impulzů snímače se projeví i na 20-25 cm dlouhý kabel ze vzduchu. Budu snížit tento kabel co nejvíce to jde. Ale před tím, jsem v úmyslu použít stíněný kabel jak pro připojení snímače a kabel mezi deskami. Zajímalo by mě, co je, jak se mám připojit tento stíněný kabel, nebo jak se mám připojit k zemi? Které země by jsem se připojit, a na které straně je? Všechny ostatní návrhy, o tomto problému budu vděčný také. Díky.

Pokuste se provést následující kroky: - běh stíněné kabely od rotační enkodér v kroucenými páry omezit rovné účincích antény .. - Pozemní signál společné vedení na jednom místě, a pokud je to možné, plovoucí tohoto důvodu od Země .. - Připojte všechny štíty na Zemi (PE) na jednom konci do kanalizace indukované napětí .. S pozdravem, IanP

Po připojení země k zemi, se zhoršila situace. Když připojím kabel obrazovky na vlastní zemi. Jedná se o něco lépe. Nemohl jsem vyřešit problém a to mě k šílenství. Chci svět bez šumu: D

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back