Jak se reklamy simulovat systém komunikace, včetně RF a DSP

H

hgdllt

Guest
Jsem dsp disigner.ale teď jsem skutkem, aby simulovaly RF komunikačního systému, včetně ADC, DAC a digitální modulace.

Jakou knihu bych měl číst?Přečetl jsem si Razavi a h.lee o RF.

Mohl by někdo mi dát praktický příklad smíšené design (myslím design zahrnuje RF a DSP) na základě @ DS?

jak simulovat systém včetně ADC a RF přijímače?

Ptolemy je ungine, která se používá v @ DS pro simulaci komunikačních systémů.
Je zde možnost využití co-simulace s bloky na okruhu úrovni (pomocí obálky v úrovni bloku okruh).
Existuje spousta literatury k dispozici, podívejte se na Elektroda, nebo přímo v @ DS manuálu, nebo v @ gilent internetových stránkách.
Doufám, že to může pomoci.
Mazz

Děkuji Mazz
Chci vědět, že je to praktické pro simulaci AD kontrolu reklam při použití Ptolemaios?

Je to můj cíl také.Je nějaký příklad pro simulaci v @ DS, včetně ADC, RF a DSP aritmetika.

Vzal jsem exampple na ADC:

Tento příklad ukazuje měřený ADC a DAC modely v Advanced Design systému prostřednictvím základní digitální audio kodek aplikace.Tyto modely jsou vhodné pro modelování ideální nebo non-ideální konverze při zpracování žádostí o signálu.

Je to @ DS projektu.přejmenovat ji s rozšířením ZAP a otevřít přímo s @ DS
Doufám, že to může pomoci.
Mazz
Omlouváme se, ale musíte přihlásit a prohlížet tuto přílohu

ADS může simulovat RF a DSP s nástroji jmenoval co-simulace.Například, pokud chcete simulovat jeden systém obsahuje DSP část a RF míchačky, můžete použít CNA co-simulace simulovat spektrum a výkon.Udělal jsem nějakou práci na tento aspekt, a myslím, že tam jsou problémy ohledně přesnosti simulace.
Můžete odkazovat na příkladu nebo vyhledávání je z "help" dokumenty /

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back