jak se rozhraní mikrokontroléru do GSM modem

M

meeeero

Guest
ahoj všichni, prosím může mi někdo říct, jak se rozhraní mikroprocesoru "iam pomocí ARM LPC2119" na GSM modem přímo "bez terminálu program" i třeba k připojení mikro k modemu přímo a aby se mikro posílá AT PŘÍKAZ k modemu poslat sms "Vím, že všechny příkazy" vše, co potřebujete, je i popis hardware "bude i třeba MAX232 nebo mi prosím řekněte, plnou hardwarovou údaje" pak pomocí jazyka C i bude psát návod na mikro, aby to poslat AT příkazy modem tedy modem pošle sms "Vím, že příkazy, ale já nevím, jak se nechat mikro mluvit s modem". iam student dělal můj konečný projekt a nemám dost času, prosím, pomozte mi: cry:

Ahoj, můžete použít UART jakéhokoli Microcon, jako například: Microchip PIC 18FXXXX se připojit přímo k jakékoli GSM modem, psát kód v C a program dle výrobce, takže můžete poslat AT + příkazy k modemu. Pro jakékoliv další dotazy, napište mi pls na smahmed_blr@rediffmail.com

pls, pls, pls, Může mi někdo pomoct. Jsem student stupeň Elektrotechnika pracuje na projektu GSM. Mám posílat SMS z PIC 16F877 k telefonu Siemens C55. Ale i třeba vyzkoušet očekávaný AT příkazů pomocí PC. Kdykoliv jsem se připojit tento telefon k počítači pomocí kabelu max. 232 dělal i HyperTerminal a otevřený, ať už to jde vypnout, nebo ji zobrazuje Hledání sítě, až jsem odpojit kabel. Pls já potřebovat rychlou pomoc.

ur připojit telefon s HyperTerminal používat datacble pokud je sériové spojení zvolte správnou přenosovou rychlost, tj. 9600 poté, kdy Redy typu AT pořádku, musí být odpověď

pak, jak mohu připojit k PIC řadič tak, že mohu být tím, alarm, když to spoušť?? Například já jsem spojovat to s mým dveřím přístup sytem spojit s 4x3 klávesnice ... pak jestliže někdo spoušť špatné přístupové číslo, bude to poslat mi sms přes modem z gsm mobilephone ...

klávesnici bude propojen s ur řadič a řadič zjistí nesprávný zápis v případě, že záznam je špatně ur regulátor vyšle AT příkazy na váš mobilní telefon přes sériový kabel a telefon bude u sms thts to

Vážení, jsem dělat jeden projekt, který bude posílat SMS li senzor spustí & Switch nějaké zařízení, zapnutí / vypnutí, pokud pošlu SMS s modemem. Já používám Wavecom FASTRACK Supreme 10, WM22221 Modem s ATMEGA 32 AVR micro řadič. Teď jsem potýkají s problémem a zároveň bude Hardware. I doudts jsou, 1. Potřebuji nějaké RS232 konvertor mezi modemem a mikrokontroléru? 2. Jaké by měly být schéma zapojení pro mikrokontroléry na modem? 3. Co je Obsazení výstupní data čep řekl MODEM? Jsem úplně confused.Please pomozte mi, pokud máte nějakou představu. Jakákoliv pomoc bude appriciated. Jde MUSHFIQUE Zpět na začátek

Teď mohu poslat AT příkazy z MCU do PC Hyperterminál. MCU a MODEM nereaguje

Připojte svůj mikrokontroléru na MAX232 a MAX232 z používání RS232 připojit k modemu GSM .. to by mělo fungovat tímto způsobem

Také jsem stejný problém, pokud jde o GSM / GPRS modul propojen s mikrokontrolérem ... Může to být samostatný ..? Který nevyžaduje použití počítače, a samotný modul využívá velký LCD displej ... Mám v plánu udělat LCD bulletin pomocí GSM / GPRS ve kterém mohou být zobrazeny oznámení o posílání zpráv do modulu a zobrazí na LCD displeji ... Můžete citovat na tomto ..? Díky předem a Bůh vám žehnej všem!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back