Jak se vyrovnat s probíjení, protože pomáhá k nasycení kondenzátoru?

G

go2tariq

Guest
Vážení, já pracuji s poplatkem zesilovačem a chcete použít čistý integrátor. Jen zeptat, jestli někdo může navrhnout, jak se vypořádat s unášené cuz pomáhá saturovat kondenzátoru. Jakékoliv naznačují, operace-zesilovač s aplikací elektroměru s nízkým klidový proud a posunu nuly. Veškeré návrhy v tomto ohledu s vysoce ceněn. S pozdravem, Tariq

Co je aplikace, BW? Neexistuje ideální integrátory, budete mít vždy resetovat kondenzátoru.

Chápu, chtěl bych použít jazýčkové relé spínače. Ale vyrovnat napětí a nízkého klidového proudu vést kondenzátor k nasycení.
Co je to aplikace, BW? Neexistuje ideální integrátory, budete mít vždy k obnovení kondenzátor.

Pokud hledáte konkrétní části, existuje mnoho výrobců, kteří mohou poskytnout takové, například ADI AD8608, má 200fA zaujatost a okolí 20uV offset. Ale stále to nebude eliminovat parazitní nabíjení kondenzátoru. Budete muset dát přepínat kondenzátoru a vypouštění to mezi měřeními. Můžete později, kalibraci systému chyby. Doufám, že jsem pochopil vaši otázku správně, a to pomůže.

... jak se vypořádat s unášené ...
Pro integraci impulsů ms proudu (radiační detektor), jsme použili velice vysoký-ohmického odporu * (1 .. 10GΩ) paralelně k integraci kondenzátoru - časová konstanta byla ještě v Pořadí MS (C = 1pF). Offset proudy v řádu nA pak posunout výstup pouze některé MV. * Sklo-vestavěné odpor na teflon ® izolátory

Steve díky za odpověď. Našel jsem něco zajímavého, že když jsem se použít kondenzátor (10 PF) zastavit dc prochází a pak použít proudový integrátor. Není saturace vůbec. Bit driftování je tam, ale myslím, že je to kvůli hluku v okolí. Jakékoliv připomínky či cirticism na tomto okruhu ocení.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back