Jak se závada stane v AD / DA design a jak snížit

T

tuza2000

Guest
Závada se obvykle důležité pro výkon specifikaci D / A převodník, ale jak asi na A / D převodník? jsem našel závada ve výstupu ADC dávat velký pokles signálu-k-poměr hluku. jak se závada stane? a jak snížit to? thx vaši pomoc!

Je tam synchronní hodiny na výstupu z ADC, aby se ujistil údaje jsou zachyceny v pravý čas? Někdy tyto závady mohou být způsobeny vnitřní obvody stále snaží, aby se "konečný výstup rozhodnutí", ale ukázalo jako přechodné závady způsobené rozdíly v prodlení mezi branami.

Nechápu, co máte na mysli Everton, mám hodiny v dat souboru jsem zjistil, že závada kvůli různým zpožděním mezi gatesm jak ovládat zpoždění MSB a LSB? i, aby celá produkce kodér rom stejnou velikost tranzistoru, je nutné, aby byly různé velikosti podle různých bit?

, Která se nazývá bit syncronizaton. Jaký druh ADC je to? AFAIK se objeví jen v skládací ADC. Použijte Gray kód a můžete zbavit. Nebo nějaký další hardware.

můj návrh je flash architektura, chci použít Gray kód, ale tam jsou dva problémy, že i dont vědět, jak to vyřešit: první je, jak převést šedou kód výstup na BCD kód inorter na envalue výkon mého návrhu? Druhá je, že je nezbytné navrhnout kódu Gray na okruhu kódu BCD v designu? nebo to mohu udělat využít matlab po apture výstup do pc? a D / A převodník zacházet závada jako hluk, jak se o A / D převodník?

Máte-li flash, můžete použít thermometre kód. Není žádný důvod k použití šedé, protože tl. kód a šedé mají stejnou vlastnost: 1 LSB chnage znamená pouze jeden bit změny v kódu. Vlastně nechápu, proč se tyto kódu na výstupu: Vidím na vás obrázky kód 31 +1 +1.4 nebo něco takového .... Jak se vám 33,4 kód? V 6 bitů? Co je to digitální výstup? 6 bitů = 0 -> 63 a je to tady.

na: ocarnu 33,4 kód je výsledkem závada, kdy 47 -> 49, "32 +1" se změnami a "8 +4 +2" změnit na 0 zaprvé, těsně před "16" se platí, takže je období, které ne "8 +4 +2" a "16". Chci použít šedý kód, protože pokles závada takhle. thermometre kód byl produkován komparátoru a měla by být turnde na 6 bitový kód.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back