Jak se zachovat terminálu informací při proudu ven.

T

tea_xiao

Guest
I vytvořit několik symbolických špendlíky a formovat kolíky v rozložení.
Poté, co jsem stream z rozložení GDS pak proud v symbolické špendlíky a formovat piny jsou změněna na pravidelné isntances a pravidelné tvary, které ztratily své terminálu informací.
Jak udržet terminálu informací během stream in / out?

Díky moc.

Při streamování out, musíte udělat následující věci ...
v proudu z okna můžete najít user-definované údaje, pokud kliknete na které můžete najít jedno okno možnost tzv. stream z Použité datové ... v tom, že je třeba zvýraznit geometrii a text .. pak si můžete stream ven .. .. doufám, že tento problém vyřešit váš problém.

Kumard35d, díky za vás odpověď.
I otevřít user-definované datové podobě.Vidím možnost "gemoetry & text".Ale já nechci převést pin na etiketě.Doufám, že PIN je stále pin po streaming ven.Mám upravit User-Defined vlastnictví mapování souboru?

Díky moc.

ano, můžete mít samostatné vrstvy map soubor .. a to .., ale pokud máte astro .. pak se můžete dostat kolíky v potoce, avšak icfb má určitá omezení v této oblasti ..

Upravit soubor pro uchování informací pin
Soubor je stejně jako:
B 11 T4 vstup
I přidat všechny kolíky informace v souboru.
Jsem Convert Pin na "geometrii & text" a dodávají soubor Pin Text Map Table v user-definované podobě.
Po streaming se na GDS, jsem import GDS soubor.Převádí pin informace na etiketě.To není to, co chci.Doufám, že pin je stále pin po streaming ven nejen udržet pin informace.

Díky předem.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back