Jak se změní poté, podnět frekvenční dělič?

B

bageduke

Guest
Mám otázku: Jak se změní poté, čelní frekvenční dělič? Vím, že offset frekvence se nezmění, ale jak je to podnět výkon? Také unchange? Díky,

Jak urychlit změny po frekvenční dělič? Vím, že offset frekvence se nezmění, ale jak je to podnět výkon? Také unchange?
Jak se říká, že offset frekvence nezmění ani po Frequency Division? Pojďme říct, že jsem frekvenci 1 MHz a je rozdělena do 100 pak jsem si 10 kHz. Řekněme také podnět je na 900KHz pak vlečka se nachází po rozdělení na jaké frekvenci? to má několik případů pochopit v případě digitálního rozdělení.

Ano, máte pravdu. V případě, že jste zmínil, bude podnět složit zpět. Když jsem mluvil o nezměněn podnět offset frekvence, myslel jsem, že jako multi-GHz hodiny rozdělené do několika GHz hodiny a ostruhy jsou MHz offset. Je nám líto, jsi mi objasnit. Můžete mi říct, v tomto případě, jak to urychlit změny úrovně? Stejně jako fázový šum, sníží o 6 dB každý dělení-2? Nebo zůstat nezměněn? Máte nějaké dokumenty projednat toto téma? Díky,

No, představte si, nosič s jakousi malou frekvenční modulace děje. Existuje-li jeden tón na frekvenci FM modulovat nosič, lze spektrum zaokrouhlený: postranní síly v DBC = 20 log (Df / (2 * FM)), kde Df je kmitočtový zdvih a FM modulační rychlost. Pokud byste měli projít přes tuto propast 2 obvody, by se frekvence Df odchylky polovinu, ale FM zůstane stejný. Takže po dělení 2 by postranních stále ve stejné + / - Fm vzdálenost od dopravce, ale jejich úroveň bude 6 dB nižší.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back