Jak si vybrat kombinaci PVT?

I

IC_Lee

Guest
Ahoj, všechny jsem nováček na navrhování analogových integrovaných obvodů. Mám dvě otázky zde. Chci vědět, jak si vybrat rozumný kombinace PVT (proces, napájecí napětí, teplota). Jaké kombinace jsou nezbytné ke spuštění simulace? A pak jsem se vrátil z čipu slévárny bude fungovat dobře. jaký je rozdíl mezi všemi druhy procesu stavu (např. typické, ss, ff, sf, fs, atd.)? Jak přizpůsobit svůj návrh přizpůsobit se jakékoli změny PVT? Díky za každou odpověď!

Vždycky jsem provozujeme tři simulace pro kontrolu obvodu. Typickým případem: TT, VDD +0%, 40 stupňů Nejhorší případ: SS, VDD-10%, 125 stupně Nejlepší případ: FF, VDD +10%, -25 stupni

[Quote = křemíku] Vždycky jsem provozujeme tři simulace pro kontrolu obvodu. Typickým případem: TT, VDD +0%, 40 stupňů Nejhorší případ: SS, VDD-10%, 125 stupně Nejlepší případ: FF, VDD +10%, -25 stupni [/quote] Také jsem spustit tyto tři, ale já ne 'Nevím, zda jsou dost pro všechny vzory.

Myslím, že u'd lepší vyzkoušet všechny simulace rohy: tt + 55 ff - 25 ff + 110 + 110 ss ss - 25

Záleží na tom, jak váš návrh a aplikace. Vlastně je tu další post projednat tuto otázku, pokud moje paměť nezklamala mě. Můžete hledat to:) jde, jordan76

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back