Jak si vybrat rozměr mikropáskových mezi 2 prvky?

L

liberal

Guest
v reklamách simulace, viděl jsem, že dvě componts jsou spojeny microstrip, ale když jsem se simulovat obvod, používám pouze wire.i chcete vědět, jak reprezentovat drát microstrip, jak si vybrat šířku a délku mikropáskové mezi dvěma componts.thanks

Vyberte si prosím otázku jasnější. Pokud přesto reklamy a otevřené schéma stránky, pak si můžete zajít do knihovny a vyberte mikropáskové Mlýn a místo sch a změnit w a l na to, co chcete.

OK. U víte, v nízké frekvenci PCB, drát mezi dvě složky je jen drát, jeho šířka a délka jen malý vliv na circuit.but v RF PCB, měli bychom vzít v úvahu, a tak chci vědět, jak se zvolit její šířku a délku? ok? thank u

tam jsou některé standardní formule, které poskytují šířka a délka mikropáskového v závislosti na typu podkladu použité, tloušťka mědi opláštění. Ty jsou pro vyšší frekvence. Odpověď na vaši otázku, bude na šířku dráhy závisí na tom, kolik stejnosměrný proud bude protékat .. Přejít na stránky Rogers a mám kalkulačku pro tento účel. To také odpovídá za teploty.

V obvodech RF sítě přenosové linky pro připojení obvodu etap s určitými vlastnostmi odpovídajícími (microstrip, co plánovač WG, ...). Bez kabelů jsou použity

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back