Jak simulovat Chopper zesilovač?

P

Pipeline

Guest
Vzhledem k tomu musíme dát 2 pulzní signál na 2 fáze, používáme-li přechodné sim, jak simulovat AC zisk zesilovače? Díky!

Máte-li přístup k Cadence Spectre, PSS a PAC bude dělat svou práci.

ano, jsem pomocí Spectre. Ale já nevím, co PSS nebo PAC stát, by mi dát nějaké informace? díky!

Ahoj, Pro měření AC zisk, u dát stejnosměrného na vstupu i AC = 1 v jednom z pozitivní nebo negativní vstup. Poté změřte získat kliknutím na VF calculater, klikněte na oba výstupní uzel, potom klikněte na obou vstupních uzlu a model formule ve výpočtu a spiknutí. pak dostanete ac zisk. jde, suria3

Myslím, že to je snadné pro Spectre simulovat sekání zesilovače střídavého výkonu. Ale jak je to s použitím Hspice?

Potrubí, PSS je frekvence vychází analisys. Používá se pro swithched capacitor obvod a míchačky. Použití tohoto analisys je možné znát získat odpovídající různým vstupní frekvence při překladu úvahu frekvenci účinek. Můžete si najít více informací na manuály a návody. Také některé detaily na Ken Kundert (Cadence autor) místo: http://www.designers-guide.org/Analysis/ Doufám, že to pomůže

Chcete-li skal81, Kde mohu stáhnout manuál nebo tutorial z Cadence Spectre? Myslíte si, že jo?

Ahoj níže, i připojené návody vysvětlit, jak používat mnohé analýzy ve strašidlo, včetně PSS, PAC .... simulující fáze hluk .... atd. .. doufám, že vám jde o Husajna adel ASU egypt

Ahoj husseinadel, Velice vám děkuji. Víte, kde získat zkušební kopie Spectre?

[Quote = husseinadel] Dobrý den, je to kadence nápověda a dokumentace? thand u. níže, i připojené návody vysvětlit, jak používat mnohé analýzy ve strašidlo, včetně PSS, PAC .... simulující fáze hluk .... atd. .. doufám, že vám jde o Husajna adel ASU egypt [/quote]

a jak dělat hluk analýzy o vrtulník zesilovač v tran sim

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back