Jak simulovat konformní anténa?

Č

červená-sun

Guest
Jak simulovat konformní anténa, která se nachází na válcové plochy, které na software (CST, HFSS, IE3D) je vhodný pro thos práci?

Můj názor by se používání CST MWS.Je úžasné, pokud jde o modelování objektů a snadné použití.To je docela přesné příliš.Já nevím, jestli je to přesnější než HFSS (která byla neustálým zdrojem pro diskusi o tomto fóru).

-Svarun

Když jsem simulovat Tato anténa je varování, jako je "Některé kritické buňky byly rozšířeny, aby v plné velikosti ...", v důsledku toho záření náplasti nebo krmení strip Hase části byly shorted k zemi.Přestože jsem se snažil změnit ok metody, varování exsists a problém nebyl vyřešen, proč a jak tento problém vyřešit?

červená-sun píše:

Když jsem simulovat Tato anténa je varování, jako je "Některé kritické buňky byly rozšířeny, aby v plné velikosti ...", jako výsledek, Hase části záření opravu nebo krmení strip byl zkratován k zemi.
Přestože jsem se snažil změnit oka metodou, může varování exsists a problém nebyl vyřešen, proč a jak tento problém vyřešit?

Postupujte na eirp poznámka.Vytvořte ovzduší objektu (nejlépe box) v místě v blízkosti rozšířené objektu a pojmenujte ho "falešné".Pak změnit Dx, Dy, Dz tedy tak, že nejsou rovná nule, ve stejné době se počet by neměl být rediculously malé (za následek velmi jemný).Jen tolik, aby se zabránilo kritických buněčných chybu.

Normálně, pokud se jedná o zděné struktury této budovy, tak bych raději HFSS.Nicméně, ve většině antény problémy při širokém frekvenčním spektru a vícepásmové vlastnosti existují, půjdu za doménu metoda čas jako MWS.Myslím, že ve vašem případě, byste měli pokračovat s užíváním CST MWS.Kritických buněčných Problém je pouze v hlavní potíží, ale stále hands-o v figuríny vytváření objektů v blízkosti kritických článků, měli byste nakonec vánek přes problém.Možná později, můžete zvážit porovnání vašich výsledků s HFSS.

S přátelským pozdravem.

Díky eirp a sassyboy.
Ano, chci porovnat výsledky s CST resullts HFSS, bohužel, zjistil jsem, že je velmi obtížné, aby simuloval mé antény (velikost Abou 1 * 3 lambda) na můj PC z důvodu příliš mnoho buněk a velmi nízkou výpočetní rychlost.

S pozdravem,
červená-sun

červená-sun, mám jen malý myslel.Pokud jste opravdu bojuje s simulace buď HFSS nebo MWS.Chtěl bych vám doporučit vyzkoušet Imst říše.Zeptejte se společnosti na 30 dny plné hodnocení.Nyní rozdíl to dělá za vás, je docela dramatické, pokud jde o rychlost nebo celkového objemu oka.Protože tato používá blízko-pole daleko-pole transformace k získání vyzařovací diagram.Proto bounding box potřebuje pouze Lamba/16 daleko od nejbližší záření okraj.Proto je celkem ok, je výrazně snížena v porovnání s HFSS a MWS.

Jediným problémem však je, že se jedná o čas-doména metoda a používá ok Yee buňky.Takže, hustá oka, je stále nutné podél odpovídala / zakřivených ploch za nejlepší aproximace.

V souhrnu všech numerické metody vyžadují k nějakému kompromisu pro tento konkrétní úkol.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back