Jak simulovat mikropáskové náskok takový odkaz rovině

F

flywke

Guest
Obrázek ukazuje rozložení mikropáskových mezery pro simulaci EM, kde šipky ukazují referenčních rovin pro de-vkládání získat dva-port Y parametry mikropáskových mezery.
to, co chci vědět, je ta, která EM simulační nástroj může dělat tuto práci a zda
IE3D může udělat.Může mi někdo říct, co je de-vkládání a účel, za to?
Měli lepší dát postup v detailu.

Díky předem.

flywke
Omlouváme se, ale musíte přihlásit a prohlížet tuto přílohu

Dobrý den flywke,Použijte Sonnet EM Simulator ...
Volný Sonnet Lite verze je k dispozici na http://www.sonnetusa.com/products/lite/

De-vkládání v elektromagnetickém simulátoru odstraní účinky port nesoudržností a feedlines z výsledků simulace.
Simulátor EM může mít elektrický porty definované na okraji definování pole (tj. hrany porty), které mohou zavést nespojitosti na výsledky ...

EM deembedding je totéž, jako deembedding (tj. kalibraci) fyzikální měření.Nechcete, S-parametry svého krmení struktury zahrnuty do měření.Kalibrace NA charakterizuje a odstraní krmiva strukturu.V EM, deembedding dělá přesně totéž.
V Letní
1.Odstraňuje port diskontinuity
2.Odstraní box zeď spojky
3.Používáte-li vztažnou rovinou, která má v určité vzdálenosti od stěny krabice,
bude odečítat fáze z výsledků rovné linie délky na referenční rovině
4.Opět platí, že pokud použijete odkaz rovině konečných vzdálenost od okraje, a máte více než jeden paralelní přenosové linky, odstraní cross-coupling mezi tyto řádky až k referenční rovině.

Článek o deembedding je zcela popsán v následujícím dokumentu:
Sjednocení double-zpoždění a SOC elektromagnetické deembedding
Rautio, JC; Okhmatovski, VI;
Mikrovlnná teorie a techniky, IEEE transakce na
Svazek 53, číslo 9, září 2005 Page (s): 2892 - 2898--- --- Manju

Děkujeme vám za váš Manju komplikované odpovědi.
Zjistil jsem, že posun Vztažná rovina je k dispozici také v IE3D a možná S parametry si chyby, protože deembedding.Můžete mi říct, o jak realizovat tuto s IE3D.

flywke

Dobrý den flywke,

Omlouvám se, jsem nikdy nepoužíval IE3D (je-li otevřená verze k dispozici, jsem rád, že hodnocení) ...Slyšel jsem, že tuto schopnost k dispozici v IE3D ...
Některé tělo může vyjádřit ve stejné ...--- Manju -

Hi Manju
Děkuji vám za radu, budu si zdarma stáhnout verzi EM simuation Sonnet a vyzkoušet ji, jakmile rychle.

flywke

Ahoj, Flywke:

Ihned poté, co definovat rozšíření port na IE3D, prosím zvolte PORT-> Definovat vztažné roviny k posunu odkaz na místo, kde někdy budete chtít.

bset jde,

U zkusit kontrolu IE3D manuálu je kapitola o de-zabudování

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back