Jak simulovat mix-signály obvodů v Cadence?

H

horzonbluz

Guest
Kdo je rodina s kadencí mix-signálů simulace?
Mám simulovat smíšené signálové obvody s kadencí strašidlo, ale digitální část
nemá žádný výsledek.Nevím, proč se to stalo.

Upřesněte skutečné věci.Je Verilog nelze spustit, nebo?Yibin.

Vážení horzonbluz
Jak simulovat smíšené signálové obvody s Hspice?

Hi horzonbluz;
Jaký je váš digitální část vypadá jako?Píšete, že s Verilog.Je-li toto právo, měli byste nastavit digitální roli v "behaviral" pohled a spustit s "spectreverilog" Nebo si můžete spustit s SPW.Tento proces je velmi podobný.
Hope this helpeful.hanm

Simulovat mised-signal obvodů s HSpice, musíš mít VCS stejně.VCS je digitální Verilog simulátoru.

Pokud se nemýlí, Verilog, musí být nejvyšší nejvíce design, balil celý mixed-signal design.Ošetřit koření jako součást spisu.Podívejte se na dokumentaci PRODÁNO.Málo vzhledem exampels.

Hi hanm,

Co 's SPW?mohl byste mi dát více informací o tom?

Díky,
Analog_starter

nelze spustit smíšené simulaci s strašidlo (pouze) - budete muset spustit smíšené signál prostředí - jako je AMS nebo ADMS (Mentor)
Tam digitální část je provozován v různých simulátoru a vidina běží transisotr úrovni nebo Verilog-část.

K tomu musíte vytvořit konfigurační prohlížet a používat hierarchie editor nastavit vše - je to těžké kindof poprvé.
Také musíte mít překlad mezi analogovým a digitálním světě.

Doporučuji se zeptat kadenci, nebo někdo, kdo to udělal, než o pomoc - tady ne - nějakou radu tady nebude být velmi užitečné, protože budete muset kopat přes to sami stejně

Hi Teddy
víte SystemVision na učitele?
Nemohu předstírat žádné VHDL-AMS kód píšu, jak jsem najít příliš mnoho chyb
pozdravy

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back