Jak simulovat spuštění obvodu pro bandgap odkaz?

T

triquent

Guest
Snažil jsem se přidat spouštěcí obvod pro bandgap napětí referenčního obvodu (op-amp typu). Bez spuštění okruh mám to fungovat správně. Také jsem nepoužil. Ic příkaz pro nastavení počáteční podmínky. Teď moje otázka je. Mám-li přidat spouštěcí obvod, jak může i simulovat a ověřit to funguje? Mám na mysli bez spuštění okruhu willnot práce, po přidání starup to bude fungovat a starup část neovlivní celý obvod. Je to v pořádku?

Domnívám se, co si myslíte, že je správné. Bez spuštění okruhu bandgap referenční obvod má dva stabilní stát, proto je nutné použít. Ic příkaz pro nastavení obvodu do jiného stabilního stavu. Takže s nebo bez spuštění obvodu můžete vidět rozdíl.

Moje otázka je, jak zkontrolovat spouštěcí obvod pracuje, nebo ne? Jak simulovat to? [Quote = bear7679] Domnívám se, co si myslíte, že je správné. Bez spuštění okruhu bandgap referenční obvod má dva stabilní stát, proto je nutné použít. Ic příkaz pro nastavení obvodu do jiného stabilního stavu. Takže s nebo bez spuštění obvodu můžete vidět rozdíl. [/Quote]

Do přechodné simulace s ramping VDD z nulové s různými svahy. Od 1V/ns až 1V/us. Pokud to funguje v tomhle stavu to pravděpodobně fungovat pro všechny praktické situace.

Rampa pro 10us, 10ms a 100ms. Také se liší Vdd, tj. 0.9Vdd, Vdd a 1.1Vdd. Plus pro simulaci různých koutů a různých teplotách.

V testech, které rfsystem a ccw zmínil, doporučoval bych nastavení gmin = 0, pokud to není zmást váš simulátor.

Proč musím měnit VDD? Měl bych dodat, pokud to vyžaduje specifikace okruhu pro provoz při určité VDD nabídky? [Quote = ccw27] Rampa pro 10us, 10ms a 100ms. Také se liší Vdd, tj. 0.9Vdd, Vdd a 1.1Vdd. Plus simulovat různé rohy různých teplotách [/quote] [size = 2.] [color = # 999999] Přidána po 1 minuta:. [/Color] [/size], co je gmin? [Quote = vola] V testech, které rfsystem a CCW zmínil, doporučoval bych nastavení gmin = 0, pokud to není zmást váš simulátoru. [/Quote]

[Quote = triquent] Proč musím měnit VDD? [/Quote] Protože to je to, co happans s okruhem v reálném životě. [Quote = triquent] co je gmin? [/Quote] Je to simulátor volby. Nastavení na 0 dělá dělá to blíže ke skutečnému životu, ale také může způsobit problémy konvergence při nízké teplotě.

Ramped VDD je třeba v simulaci BGR. A co víc, po vypořádání, měli byste přestat obvodu nastavením STP nebo PNR a restartovat obvod pro kontrolu funkce.

co je STP nebo PNR signály?? to přijde. možnosti simulátoru? im pomocí Hspice .. tak to jsem si tuto možnost .. i hv hledal, ale didnt najít žádné .. pomozte mi tímto .. Thnks předem ...

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back