Jak simulovat výkon SNR?

C

cenyunyun

Guest
Dobrý den, Teď jsem projektování delta-sigma DAC. Ale nevím, jak simulovat výkon delta-sigma modulátoru jako SNR.

Ahoj, To bylo, co jsem dealth s převodníky sigma delta. Nicméně jsem přesvědčen, že typický způsob, jak měřit SNR (alespoň v simulaci MATLAB a IEEE dokumentů) je použití jediného tónu-sine vlna s amplitudou rovnající se polovině full-stupnice dynamického rozsahu s / d převodník a s frekvencí odpovídající polovině šířky passband. Pak změřte vrchol jednoho tónu ve spektru produkce a porovnat jej na úroveň hluku ve vašem pass-kapely. S pozdravem, TS

Chcete-li Tiger Shark-: Děkuji vám, jako první. Už jsem studoval nějaké IEEE papíry a hrubě známý SNR. Ale já nevím, zda bych měl navrhnout DSM modul v prostředí Matlab a simulovat pomocí Simulink. Pokud bych měl udělat to, nemohu dostat data z výsledku Simulink, a tak nemohu Vypočte SNR. Můžete mi říct, zda je moje cesta je špatně?

Dělat SDM simulace v Matlabu je poměrně snadné. Když jsem začal Musel jsem se podívat na již existujících modelů. Pomohli mi začít a rozvíjet své vlastní modely. Zde si můžete stáhnout některé příklady z: http://www.mathworks.com/matlabcentral/fileexchange/loadFile.do?objectId=2460&objectType=file Jen práci přes matlab kód a uvidíte, jak se výpočet SNR. Také, když si do vyhledávání na palubě najdete kompletní matlab rutiny zaslán na tom, jak vypočítat SNR, THL, SFDR ......

Ahoj, svensl Je tu někdo pomocí matlab vytvořit model pro kontinuální modulátor sigma-delta čas? [Size = 2] [color = # 999999] Přidáno po 2 minutách: [/color] [/size] Mnoho lidí používá koření model přímo pro simulaci opakovanému-time SD modulátor. Jsem putování, zda je efektivní tak učinit.

získám SNR v závislosti na výstupu frekvenčně-zesilovat?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back