Jak simulovat zvuk PFD + cp + LPF pomocí hspicerf?

Y

yxh12321

Guest
ahoj všem:.. [COLOR = "red"] = mk tón 10meg nharms = 127 možností hbtraninit = 1u tramforhb = 1 = 2 hbmethod hbnoise v (out) VREF 11.prosince 10 10meg [0,1] sonda HB v (.. out). sonda hbnoise onoise [/COLOR] 1, chci sim hluk pfd & cp a LPF a IREF, toto je část netlistu, že jsem se naučil od paper.but vlna outputed je naprosto nelíbí, že ukázal v novinách. x-osa je téměř stejný jako papír, oba jsou kompenzovány frekvence (Hz). ale y-osa je velmi diffierent, jednotka dolu je V ^ 2/Hz.however je dBc / Hz na paper.I jsem velmi zmatená o tom. prosím, pomozte mi, jsem nový chlap ke studiu PLL. 2, referece frekvence je 6MHz, 0 fázového rozdílu, ale mám nastavit tón = 10MHz, mám pravdu? 3, nharms = 127, proč je 127? jak nastavit tento parametr? Jsem nový ryby v této oblasti, prosím, pomozte mi ~ ~ ~

Jsem upřímně čeká na vaše] ~ pomoc Quote Myslíte si, že existuje někdo, kdo může odpovědět s chudými popisy. To je také velmi pravdivý pro [url = http://www.designers-guide.org/Forum/YaBB.pl?num=1297218451/2 # 2] Designer Průvodce Webtrh - potřebuje svůj komentář: jak se napájení hluku v úvahu při návrhu PLL [/url] Ukaž nám následující.
Toto je součástí netlist, že jsem se naučil z [color = red] papír [/color]. ale outputed vlna je naprosto nelíbí, že se ukázal v [color = red] papír [/color]
-. [color = red] knize [/color] vám uvedené ve výše uvedeném. - Architektura vašeho PLL Synthesizer. Integer-N nebo frakční-N? - Výstupní frekvence PLL - Porovnání Četnost a referenční frekvence Viz "hspicerf / shallowchip / PLL_PART_I" a "hspicerf / shallowchip / PLL_PART_II".
. PHASENOISE Provede fázový šum analýzu autonomní (oscilátor), obvody v Hspice RF. . Syntax PHASENOISE výstup frequency_sweep [metoda = 0 | 1 | 2] + [carrierindex = int] [listfreq = (frekvence | žádný | všechny)] + [listcount = hodnota] [listfloor = hodnota] [listsources = on | off] + [podvržený = 0 | 1]

Myslíte si, že existuje někdo, kdo může odpovědět s chudými popisy. To je také velmi pravdivý pro [url = http://www.designers-guide.org/Forum/YaBB.pl?num=1297218451/2 # 2] Designer Průvodce Webtrh - potřebuje svůj komentář: jak se napájení hluku v úvahu při návrhu PLL [/url] Ukaž nám následující. - [Color = red] knize [/color] vám uvedené ve výše uvedeném. - Architektura vašeho PLL Synthesizer. Integer-N nebo frakční-N? - Výstupní frekvence PLL -. Srovnání Četnost a referenční frekvence Viz "hspicerf / shallowchip / PLL_PART_I" a "hspicerf / shallowchip / PLL_PART_II"
ahoj pancho_hideboo, děkuji vám za váš poradit. 1. Nevím, jak nahrát na papír, jak m others.I 'líto. Ale jeho jméno je "Předvídání PLL fázový šum a Jitter se HspiceRF" 2.My PLL je Integer-N 3.output z VCO = 108MHz 4.Reference = 6MHz frekvence, a já nemám dost znát význam "Srovnání frekvence" . Prosím, dej mi víc pomůže.

2, referece frekvence je 6MHz, 0 fázového rozdílu, ale mám nastavit tón = 10MHz, mám pravdu
špatně?. Musí to být 6MHz.
3, nharms = 127, proč je 127? jak nastavit tento parametr?
= 18 * 108MHz 6MHz. Pokud váš obvod vyžaduje až do 10. harmonické 108MHz, budete muset nastavit nhharms = 10 * 18 = 180.
phasenoise.. [/color] "místo" [color = red]. hbnoise [/color] ". A vy jste měli lepší použít "[color = red]. Sn (Shooting-Newton) [/color]" místo "[color = red]. Hb (Harmonic Balance) [/color]", jako je následující.
. Tón sn = 6meg nharms = 180 trinit = 1u = oscnode ven. Phasenoise v (z) 11.prosince 10 10meg metoda = 1 listfloor =- 300

ahoj pancho_hideboo, děkuji vám za vaše reply.I se bude snažit, co jste řekl dnes. smím se zeptat jednu otázku. Četl jsem nějaké papíry o tom. Někteří z nich naznačují, PFD + CP + VDC (nebo iprobe), získat aktuální hluk. Někteří z nich naznačují, PFD + CP + LPF, aby si fázového šumu přímo. Jsem zmatená o tom. Mohl byste mi říct, která cesta je správná? A ještě jednou díky !!:)

Některé z nich naznačují, PFD + CP + VDC (nebo iprobe), získat aktuální zvuk. Někteří z nich naznačují, PFD + CP + LP, dostat fáze hluku přímo. Jsem zmatená o tom. Mohl byste mi říct, která cesta je správná?
Chápete mechanismu fungování vašeho PLL syntézou? Pokud jde o hluk v kapele, jsou stejné, je-li LP nikdy přidává další hluk. Nicméně oba neposkytují hluk dBc / Hz přímo. Oba poskytují hluk dBrad / Hz. Viz [url = http://www.designers-guide.org/Forum/YaBB.pl?num=1241917016/6 # 5] Designer Průvodce Webtrh - jak měřit fázový šum PLL [/url] as tím spojené? odkazy.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back