Jak snížit počet vrstev polštářky?

K

kenshiikeda

Guest
Ahoj, mám problém polštářky napájení PCB. Jak snížit počet vrstev, pokud jste provedli návrh na maximální počet vrstev? 1. V PADS2007? 2. V PADS2005 SPAC.2? Větší výkon!

Ahoj, klepněte na Nastavení, definice vrstvy, ve vrstvě hledat definici elektrických vrstev v dolní části, ve které jste mohli vidět změnu, přeřadit atd. .. Je to únavné práci, zatímco data jsou 4 vrstvy, při pokusu o odstranění rozkolu letadla, součásti apod., bude to pořád říkají, že jsou data našel ve vrstvách. Nyní si otevřete nový design přiřadit vrstvy od 4 vrstvy na 2 vrstvy, a snaží se kopírovat potřebné komponenty a sítí od 4 vrstvy do nové vrstvy 2 design, to bude snadné udělat lepší, než chodit kolem Bush .. Doufám, že to pomůže S pozdravem, Ramesh

Hi Ramesh, díky. Co tím chci říct je: 1. Vytvořil jsem design PCB s vrstvou nastavení dal do maximální hladiny (130 vrstev). 2. Pak jsem si, když jsem dokončil design, mám pouze 30 vrstev. 3. Můj problém je odstranit další vrstvy, protože chci ukázat mé soubory pouze 30 vrstev. více energie.

Jen export ASCII soubor (maximálně vrstva) v nižší verzi (3,5). Automaticky odstraňuje vrstvy počítat.

Ahoj Monolisa5791, je tu další cesta, až na to řešení? díky.

Myslím, že to je jediný způsob, jak vyřešit tento problem.But nejsem si jist.

Zde je správný způsob, jak snížit počet vrstev na polštářky ... V mém případě jsem změnil test 4 vrstvy na desce 2 vrstvy. To bude fungovat s vrstvou počítat máte ... 1. Odstranit "ALL" data z vrstev, které chcete odstranit. 2. Přejděte na nastavení, definice vrstvy, měnit, objeví se zeptat, jak mnoho vrstev .. 3. Pop se automaticky umístí číslo na 2 dalších vrstev. Ale já jsem chtěla snížit, a tak jsem dal za 2. 4. klikněte na tlačítko "OK" 5. Ve druhém popup bude vrstva zásobníku ukazuje vrstvy, které mají data, a vrstvy, které nemají data. (Lze odstranit pouze vrstvy, které nemají data na nich), bude u vrstev, které budou odstraněny. 6. klikněte na tlačítko "OK" Nyní máte sníženou vrstvu zásobníku ... Eda

edaedaeda, vy jste nepochopil, že se snaží převést z rozšířenou sadu vrstev (255), standardní sadu vrstev, jediný způsob, jak jsem našel je přes export až 3,5 ASCII, a BTW jak to jde chlap?? - PM mě. SIGINT

Ahoj SIGINT, jsem se snažil exportu na 3,5 ASCII a myslím, že to funguje pouze tímto způsobem. Dám vám vědět, jestli jsem si jiný způsob, jak to udělat. Díky za veškerou pomoc.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back