Jak spiknutí 3D koule pro anténu vyzařovací diagram

Z

zhiweisim

Guest
Ahoj všem, jsem získal datový soubor antény, který obsahuje: 1) Phi (od 0 do 360 stupňů), 2) theta (od 0 do 180 ° C) 3) velikost na jednotlivých bod (phi, theta) Mohu vědět, jak se plot 3D koule (antény, vyzařovací diagram) pomocí MATLAB? Je nějaká jiná lepší software k použití na plot snadno? Prosím o radu. Mnohokrát děkuji. Sim

Dobrý den, ano, můžete to udělat pomocí programu MATLAB, jsem se snažil a myslím, že to funguje. Pokud jsem pochopil dobře chcete plot vaší e-pole nebo pole H nebo zisk (to je stejné) jako funkce Phi a theta. Právě jste na pozemek = f (theta, phi), co navrhuji, je transformovat své funtion v XYZ souřadnicovém systému a pak se děj jako funkce x, y, z. Když to mám otázku vám, abyste může mít návrh

Ahoj Asturias, co MATLABu funkci, která mohu použít, když jsem konvertoval do XYZ? Přiložený soubor je můj tabulky. Můžete vysvětlit, jak to převést do XYZ, a jak se ukazuje plot je 3D koule? Prosím o pomoc. Díky.

Dobrý den, nemohu otevřít soubor, možná je uložen ve staré verzi .. obchod je znovu a poslat mi PM nebo e-mailem. Myslím, že je to jen některé hodnoty s odkazem na amplitudu pro všechny correspondin theta, Phi. 2-D matice. Udělám a m-soubor a odeslat ho na vás

Ahoj Asturii, Můžete mi poskytnout svou e-mailovou adresu? Také jsem am vás re-připojeném souboru WinRAR obsahuje data (ve formátu txt). Pleae dejte mi vědět, zda je možné soubor otevřít. Díky.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back