Jak spojit a konvertovat soubory Gerber. Max

P

PCB design

Guest
Ahoj přátelé, mám Gerber soubor a přemýšlel, jestli mohu importovat do stejné OrCAD Layout (. Max soubor) s obsahem Gerber. Jakékoli narážky, nebo nápady? Díky předem!

Myslím, že Orcad můžete importovat přímo z DXF, PLT nebo Gerbers. Pokud to nelze importovat Gerbers můžete použít programy jako CAM350 otevřít Gerbers a exportovat je jako PLT nebo DXF

Díky Luben111! Nicméně, konverze je upravit soubor max. Vyvážející nebo dovážející ze dxf nesmí sloužit svému účelu.

Před časem jsem dělal program na čtení / zápis / upravit Altium PcbDoc soubory, takže nemyslím si, že by mělo být tak složité, aby se podobné věci s formátem MAX. Co přesně chcete importovat do souboru MAX? V čem je problém importovat DXF data v souboru MAX, která je prokázáno, že dobře fungovat?

Hej Nikhil a Luben, právě jsem si zhotovení soubory a ne. Gtd soubor. Použití gerbtool i může jen být schopen zobrazit jako jednotlivé vrstvy. Nějaký způsob, jak spojit ty? když mám dispoziční řešení ve zhotovení souborů (. vrchol. bot,. DRD. SMT atd.), dovoz z DXF nebo vývozu dxf? Díky!

Pokud máte. Vrchol. Bot, apod. souborů (které jsou Gerber soubory) si můžete otevřít v programu některé Gerber nástroje (jako CAM350, Camtastic v Altium, Orcad také má některé Gerber nástroj program). Když Gerber soubory otevřené vidíte desce stopy 01:01, jako že se objeví na PCB jako měď. Ve skutečnosti Gerber soubory jsou nejpřesnější obraz vyrobené PCB - "co vidíš, to dostaneš". Takže, jakmile otevřete Gerber soubory s nějakým programem, můžete exportovat do DXF. DXF pak může být přímo importovány do souboru max. ORCAD - v OrCAD Layout jdete Soubor / Import / DXF

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back