Jak spojit dva vzdálené počítače?

S

syeda amna

Guest
Ahoj jsem nováček v síti. Chci se připojit dvou vzdálených počítačů. Tyto počítače mohou sdílet data. Jak mohu udělat? kroky, které patří v tomto? prosím, veď mě, jak to udělat. Dejte mi prosím nějaký refrences.

Uvažujete o [url = "http://en.wikipedia.org/wiki/Vpn"] Virtuální privátní síť [/url]?

Jsem se pokusil sám. Předpokládám, že budete potřebovat nějaký software na establesh vpn. Ale já neví o žádné, která je zdarma. Možná zjistíte něco, pokud si Google za to.

Je to totéž, jako architektura klient-server? v čem je rozdíl?

Existují různé způsoby připojení počítačů. Například ve Windows u OS můžete použít nástroj pro vzdálený přístup. zadejte adresu IP a mohl být u moci připojit dva počítače. Ale u muset povolit přístup na druhém konci. Také můžete používat telnet a ftp protokoly pro vzdálený přístup a sdílení souborů. Doufám, že to může pomoci u.

Ahoj kluci, já jsem Systems / správce sítě. Musím získat nějaké informace o vašem nastavení, než jsem mohl pomoci. Pokud se chcete připojit dva počítače spolu vzdáleně, musíte se ujistit, že máte veřejnou IP adresy na těchto systémech. Myslím, že by mohlo být trochu dražší. Dejte mi vědět způsobů připojení máte v současné době, a možná bych si něco vymyslet pro vás ........

Ahoj jsem nováček v síti. Chci se připojit dvou vzdálených počítačů. Tyto počítače mohou sdílet data. Jak mohu udělat? kroky, které patří v tomto? prosím, veď mě, jak to udělat. Dejte mi prosím nějaký refrences.
Navrhuji zkusit u svobodného software lon mě .... to dá u svobodném přístupu k ur osobní počítač z jakéhokoli kde jinde ve světě .... www.logmein.com software je volně k dispozici .. doufám, že to pomůže

Jste přenos dat mezi dvěma počítači, nebo něco složitější, jako jsou vzdálené přihlášení? Pokud je to jednoduchý přenos dat můžete použít TCP nebo UDP virtuálních okruhů datagramy ke komunikaci mezi dvěma počítači. Nicméně, pokud jsou za firewallem nebo NAT v interní síti, budete muset udělat nějaké confirguration aby pakety přes.

Jste přenos dat mezi dvěma počítači, nebo něco složitější, jako jsou vzdálené přihlášení? Pokud je to jednoduchý přenos dat můžete použít TCP nebo UDP virtuálních okruhů datagramy ke komunikaci mezi dvěma nebo více počítačů. Nicméně, pokud jsou za firewallem nebo NAT v interní síti, budete muset udělat nějaké confirguration aby pakety přes.
díky za Vaši odpověď. vlastně chci nastavit TCP spojení mezi dvěma vzdálenými počítači a budou schopny vzájemně si vyměňovat své údaje (batabases se jedná). Uživatelé budou muset přihlásit svým uživatelským jménem a passward. Co udělat pro to udělat? Co stpes bych měl? bude socket programování je zapotřebí pro šifrování a dešifrování? prosím dát nějaké dobré návody týkající se této. Jsem opravdu zmatená. : S

uživatelé budou muset přihlásit ke vzdálenému počítači nebo stačí spustit program na svém počítači, který může komunikovat se vzdáleným počítačem? Myslím, že musíme přesně vědět, co chcete dělat. pro zabezpečení můžete použít SSL (Secure Socket Layer) - do vyhledávání na webu. jaký jazyk jste v úmyslu použít? např. Java, C + +, VB,?

díky za Vaši odpověď. uživatelů bude dodávat přihlášení ke vzdálenému počítači. po varification mohou být schopny přenášet data. Jsem pomocí Java a já napsal kód pro server a klienta, které jsou schopny vysílat a přijímat data, ale je to všechno na stejném počítači. Teď chci vědět, jak implementovat tak, že jeden počítač může sloužit jako server, zatímco ostatní jako klient. co je šifrování? jak na to? Vím, že něco o vytváření sítí. Prosím, veď mě.

pro klienta Java / serverů pomocí zásuvek podívat na [url = http://download.oracle.com/javase/tutorial/networking/sockets/index.html] Lekce: Vše o Sockets (Java ™ Návody> Vlastní Networking) [/url], nebo můžete použít RMI [url = http://download.oracle.com/javase/tutorial/rmi/index.html] Trail: RMI (Java ™ Návody) [/url] pro bezpečnost [url = http: / / www.oracle.com/technetwork/java/javase/tech/index-jsp-136007.html] Java SE bezpečnosti [/url] vypadá to, že chcete psát aplikace typu FTP, které jste použili FTP nebo SFTP?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back