Jak správně udělat podlahu čip plánování?

Q

quaternion

Guest
Jsem nováček v oblasti rozložení. Chci vědět, jak jsou jednotlivé části uspořádány na analogový systém křemíkové oblasti. Je-li například každý díl přiřazena určitá oblast, která je náměstí to bude odpad křemíkové oblasti a pokud každá je přiřazena fixní oblasti, která může být obdélník, takže to bude těžké k optimalizaci využití území. A v obou případech bude výkon systému bude ovlivněn různými umístění a rozměrnost různých částí systému. Kdo je zodpovědný za provádění těchto opatření jsou analogové designéři z různých částí? A jak? A já chci vědět, co o správu napájení různých částí, např. jak mohli regulátoři se dohodnout s různými částmi systému? Prosím, vyjasnění se mi to, nebo doporučit nějaké dobré stručnou zmínku.

Stačí, aby se zabránilo psaní stejného znovu a znovu, aby vyhledávání na stejné fórum o Floorplanning, vzpomínám si minimálně 2 nebo 3 témat, kde jsem si, připomínky a doporučení týkající se analogové čipy Floorplanning. Kromě toho, doporučil bych vám, abyste si Alan Hastings knihu The Art of analogové uspořádání, má i některé zajímavé informace Floorplanning a více, pokud jste nováček, je to "musí číst" ...

Je mi líto, jsem rychlé vyhledávání a myslel, že většina diskusí podlahy plánování byly o digitálním patře plánování. Po nějakém hledání stále to zůstává otázkou. [Quote = čtveřice] Například, jak by regulační orgány dohodnout s různými částmi systému? [/Quote] Zvláště v případě, že regulační orgány jsou dodává digitální a analogové bloky (hlučné a tiché bloků).

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back