Jak spustit architektuře 256 krát v Verilog (je to velmi urgentní

R

ravindra kalla

Guest
Dobrý den, mám kód architektury v verilog.I chcete spustit tuto architekturu 256 krát, jak to mohu udělat this.If jsem si vždy nějaké smyčky pak nemohu volat architektury v this.SO Řekněte mi prosím, jak je možné spustit i architektura 256 krát. je to velmi naléhavé pro mě.

Je nám líto, části Vašeho dotazu jsou nesrozumitelné. Opište prosím. Spusťte architektura? Chcete 256 kopií stejnou logiku, takže se zpracovávají paralelně? Dva obyčejný způsob, jak to, že používají "pro" smyčky, nebo použijte "Vytvořit" bloku (k dispozici v Verilog 2001). Chcete si udělat nějaké operace 256 krát za sebou? Můžete použít čítač, který spouští svůj provoz 256 krát. Pokud nám sdělíte, jednoduchý příklad toho, co chcete dosáhnout, možná někdo vám může pomoci lépe.

Ano, chci spustit architektuře 256 krát tak, že některé operace může provádět sequentialy. prosím odpovězte brzy

Píšete popis chování? Pokud ano, co vůbec děláte, je v pořádku. Pokud navrhujete okruhu, ... ... ... První věc, kterou musíte udělat, je, že popíšeme v angličtině.

[Quote = Ravindra Kalla] Ano, chci spustit architektuře 256 krát tak, že některé operace může provádět sequentialy. prosím odpovězte brzy [/quote] Ahoj použijte Verilog IEEE STD 2001 "generovat" funkce. tnx

Já stále ještě plně pochopit vaši otázku, ale možná, že tento jednoduchý příklad vám pomůže. "Start" vstupního impulsu začíná sled impulsů 256 "spoušť". Každý "spouštěč" impuls začíná sled tří impulsů "out".
Code:
 modul horní (CLK, start, out), vstup CLK, start; reg [11:00] count = 0; reg spustit = 0; reg [04:00] sr = 0, výstup reg out = 0; vždy @ (posedge ČLK) begin / / Pokud je "start" obdržel impuls, generovat 256 "trigger" impulsy počet

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back