Jak stáhnout hex soubor do 8051 rom?

• Thread starter Sumit Kumar Aggarwal
  • Start date
S

Sumit Kumar Aggarwal

Guest
Ahoj, já chtěl vědět, jak stáhnout soubor do hex 8051 rom. Existuje způsob, jak to dělá, pouze pomocí sériového portu na PC.

Ahoj, já si nemyslím, že pouze pomocí sériového portu. Vím, že je možné naprogramovat pomocí paralelního portu. hledat desku Edy najdete mnoho informací. jde o

U jakéhokoli mikrokontroléru musíte mít Programmar + vhodný program , že hoří / stáhnout soubor hex int Microcontroller, např: v PIC Miceocontrollers rodinném i použití ICPROG

Ahoj K tomu budete potřebovat nakladač Bootstarp, nebo rom monitoru program běžící Vše nejlepší Bobi

Ahoj Vlastně jsem závislá na procesoru, který používáte některé pokročilé 8051 řadu s interním bleskem, poskytují určité standardní rozhraní jako SPI. AT89S8252 používá toto jsem použil to si můžete stáhnout i programátoru pro ni její zdarma ke stažení

Ahoj, Pokud používáte MCU s funkcí ISP (In System programu), můžete si stáhnout hex soubor přes sériový port. Můžete to udělat, aby se softwarem, který Manufacter pro Vás ke stažení (zdarma), například: pokud používáte MCU od Atmelu, můžete si stáhnout "flip" programátor, z místa Atmel, pokud budete používat MCU od PHILIPS, si můžete stáhnout Flash "magických" programátora od "h ** p :/ / www.esacademy.com/software/flashmagic/", což 2, pracoval jsem whith a jsou velmi snadno pracovat whith. jde.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back