Jak svařování mědi na nerez

• Thread starter venuselectronics
  • Start date
V

venuselectronics

Guest
Jak svařování mědi, nerezové oceli (304)

Můžete použít EUTECSIL 1020XFC, který je pružný tok-vrstvou slitiny stříbra pro nízké tepelné spojování železných a non-železné kovy .. Musíte teplo zhruba podél spoje souladu s cementační kyslíko-acetylen, dotkněte se 1020XFC tyč na společné dokud tok je roztavený pryč a pak krmení do kloubu, udržování ohně kužel zhruba jeden palec pryč, a pokračovat tání tyč dokud je pozorován trvalý panenka .. Umožňují vklady ztuhnout, pak uhasit ve vodě a odplavit zbytky tavidel .. Rgds, IanP: D

Laserového svařování je možné, pokud vím, měl bodové svařování taky pracovat. Pájení, jak je navrženo, je s největší pravděpodobností dává přednost standardní metoda.

Pro některé formy, svařování třením může produkovat svaru mezi různými kovy bez třetina (pomosazovat) vrstva. Nicméně to funguje nejlépe, když se jeden kus, nebo jiný je schopen být uveden ve sklíčidle a točil.

Byl jsem pracovat s tímto pro některé RD, jsem pomocí lumonics laser na vlastní nastavení CNC řízené pohybové soustavy. Byl jsem schopen svařovat vysoce čisté mědi trubky o průměru 0,25 do 304L SST desky. Je jistě náchylný k popraskání bez řádného nastavení síly a překrývání mezi materiály. Jsem velmi blízko k plné svařovat bez praskání, asi 90 procent oblouku bez praskání. Jako obrázky svaru šířka 0,040 v

Mám nějaké měď-fosfor dráty pro svařování plamenem / pájení, jsou používány v chladicích (lepší než pájka mi řečeno). Vzal jsem je až na Ace Hardware. Něco takového, snad s agresivním čisté a toku, může být volba.

[Quote = elcaminokid] Byl jsem v práci s tímto pro některé RD, jsem pomocí lumonics laser na vlastní nastavení CNC řízené pohybové soustavy. Byl jsem schopen svařovat vysoce čisté mědi trubky o průměru 0,25 do 304L SST desky. Je jistě náchylný k popraskání bez řádného nastavení síly a překrývání mezi materiály. Jsem velmi blízko k plné svařovat bez praskání, asi 90 procent oblouku bez praskání. Jako obrázky svaru šířka 0.040 v [/quote] Ahoj, jsem pracoval na tomto procesu, jak dobře a já jsem docela překvapen, jak daleko jste manged si s tímto procesem ... Mám ještě jednu otázku ... jsi to udělal průřez a zkontrolujte, zda existují nějaké trhliny uvnitř svaru nebo HAZ? Strávil jsem spoustu času se snaží svařování Cu na nerezové oceli a mohu říct, že je velmi náročný proces a paramters okno je úzká, takže stability procesu lze zpochybnit snad

Záleží na tom, jaké jsou vaše mědi a SS objekty. Já jsem měl úspěch připojení měděných drátů na SS tyče. "Tin" oblast SS být pájené stříbrem pájené, pak můžete použít standardní cínu a olova elektronika pájky připojit měděného drátu. Dosah poznání

Podívejte se na [url = http://www.welding-technology-machines.info/welding-of-dissimilar-metals/welding-of-dissimilar-metals.htm] Svařování různých kovů, Narušení zdůrazňuje, Design faktory, hutní činitelů, zvláštní napětí a prostředí [/url] To může být trochu pomoci

Příspěvek je téměř rok starý a OP nikdy neodpověděl na žádné příspěvky. : (Ken

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back