Jak test DC / DC měniče zátěžová regulace??

B

batistuta

Guest
Ahoj, vše, co potřebují vaši pomoc, o DC / DC test, kdy design DC / DC měnič, jako Buck, obvykle sim své "síly nařízení na změnu jeho" výstupní zatěžovací proud, ale jak se dostat zátěžová regulace ve skutečné testboard, mám na mysli, jak změnit své "zatěžovací proud? od 100 mA až 200 mA, a pak od 200 mA až 100 mA, stejně jako impulzní signál. a podívejte se na hodnotu výstupního napětí. Řekni mi své metody při skutečné zkoušce ... díky.

Můžete použít proměnný odpor, pak chnage hodnotu, která podle aktuálního hodnocení. Darla

Díky, Darla! Ale jak změnit odpor tak rychle? použít vypínač?

Stačí si udělat pár minut ....... Zde je odpověď jo, připojené

Stačí použít MOSFET přepnout zatížení a ven. Takhle.
ejzyvq.png
Fet na plný výkon Fet off bez zátěže. Pokud nechcete mít funkci generátoru stačí použít 555 časovač a ovladač pro mosfet.

[Quote = Batistuta] Díky, Darla! Ale jak změnit odpor tak rychle? použít vypínač? [/quote] použít proměnný odpor / Rheostat Darla

Ahoj, je vše díky za vaše odpovědi, tyto metody můžete rozdávat, který se používá při běhu simulace pod candence inviroment, ale chci znát metodu testbench ---->> pcb desce. díky [size = 2] [color = # 999999] Přidáno po 1 minut: [/color] [/size]

Metoda jsem vyslán je, jak se otestovat na lavičce. Použijte MOSFET přepínat mezi naprázdno a full-load.When MOSFET je z vašeho převodníku je lehce namáhaných 330 Ohm, whent MOSFET je na Dodávka je silně nabitý proud, který teče přes oba 330 a 33 ohm odpor. Viz to, pokud je to ještě není jasné.
Code:
 http://www.maxim-ic.com/appnotes.cfm/an_pk/752
schéma je jen výstup z části regulátoru zatížení.

[Quote = max0412] Tato metoda Napsal jsem, jak si vyzkoušet na lavičce. Použijte MOSFET přepínat mezi naprázdno a full-load.When MOSFET je z vašeho převodníku je lehce namáhaných 330 Ohm, whent MOSFET je na Dodávka je silně nabitý proud, který teče přes oba 330 a 33 ohm odpor. Viz to, pokud je to ještě není jasné.
Code:
 http://www.maxim-ic.com/appnotes.cfm/an_pk/752
schéma je jen výstup z části regulátoru zatížení. [/Quote] Díky, max0412, mám svůj nápad ... [Size = 2] [color = # 999999] Přidáno po 1 minut: [/color] [/size] [quote = darla1] [quote = Batistuta] Díky, Darla! Ale jak změnit odpor tak rychle? použít vypínač? [/quote] použít proměnný odpor / Rheostat Darla [/quote] Ahoj, Darla! Můžete mi dát nějaké reference o DC / DC měnič AC model SIM? Viděl jsem vaše téma, o AC model SIM. díky

[/Quote] Ahoj, Darla! Můžete mi dát nějaké reference o DC / DC měnič AC model SIM? Viděl jsem vaše téma, o AC model SIM. Díky [/quote] Dobrý den, ve kterém simulaci s / w, které chcete ... mohu poskytnout MATLAB / psim...SPICE Nemám připravený model ..... Darla

[Quote = darla1] [/quote] Ahoj, Darla! Můžete mi dát nějaké reference o DC / DC měnič AC model SIM? Viděl jsem vaše téma, o AC model SIM. Díky [/quote] Dobrý den, ve kterém simulaci s / w, které chcete ... mohu poskytnout MATLAB / psim...SPICE Nemám připravený model ..... Darla [/quote] Můžete mi poslat MATLAB? díky. [Size = 2] [color = # 999999] Přidáno po 3 minutách: [/color] [/size] [quote = ashish_chauhan] Hi Pokud chcete y koření modely DC-DC měniče ... odkazují na koření kuchařka Christopher basso. Najdete ji v tomto fóru http://www.edaboard.com/ftopic312896.html Tisková pomoc, pokud to pomůže [/quote] Díky ...:! D [size = 2] [ color = # 999999] Přidáno po 2 minutách: [/color] [/size] Dobrý den, je možné všechno, co nahrát papíru, který si myslíte, že Beter za design, které jste před studyed, nebo nějaký učenec papír. Díky, potřebujeme tě guidlilne!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back