Jak testování ADC / DAC pomocí MATLAB.

Mám stejnou otázku: Jak mohu použít data ze simulace (např. Hspice) udělat nějaké zkušební MATLAB? to je rozhraní mezi Hspice a MATLAB. Rozumíš mi, moje angličtina je špatná. díky

Jsem pochopil. Můžete použít hspice matlab nástroje.

Můžete použít logický analyzátor získat data. Pak se data analyzována programu MATLAB.

Jsem testování DAC pomocí diskrétní údaje získané ze simulace HSPICE. Data frekvence (15/32) * 50 a vzorkovací frekvence je 50MHz. Nicméně jsem zjistil, že i data dostal z ideální DAC, děj není uspokojující FFT v MATLABu se jen o 20dB SFDR. Každý může říct, v čem je problém? Dokonce s více datových bodů, je situace stejná. Já používám perl skript pro vytvoření ideální DAC výstup, by mě zajímalo, zda je skript v Perlu nemá dostatečnou přesností.

loveseed může 1.Be caureful odběr freuqency být pevnou součástí doby vstupní frekvence. 2. vyberte kompletní celý cyklus, to znamená, že pokud si vyberete N bodů, N +1 bod přesně překrývají první bod.

Děkuji vám! Jsem se starat o to. 512 míst odběru vzorků, má 240 cyklů dat a diskrétních dat má 16 cyklů. 512 * 15/32 = 240 každých 32 vzorků cykly se rovná 15 datových cyklech tak diskrétní data jsou periodické po každých 15 cyklech dat. diskrétních dat cykly: 240/15 = 16 jakékoliv jiné okolnosti? Používám 50M samping frekvence a 10M dat frekvence, je situace lepší.

Myslím, že logický analyzátor by měl být lepší a nezbytné

V panelu nástrojů nelze využít program v okně prostředí. Si kluci vědět nějak ji můžeme použít v okně prostředí?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back