Jak to udělat analýza po rohu parametrů analýzy?

J

Julian18

Guest
Ahoj, je: snažím se běžet přes roh analýzy parametrů analýzy, jako je tento loadPcf ("xxxxx.pcf") parameterAnalysis ("id" hodnoty "(90u 100U 110u)?) CornerRun () cornerMeas (), ale výsledky jsou bez parametru výsledku . pouze v rohu výsledku simulace. Jak to udělat analýza po rohu parametrů analýzy? Díky

Tato změť nebude fungovat. Je-li zájem u rohu jako u výstupů může přidat "id" proměnné "xxx.pcf" a "xxx.dcf", a to čistě rohu simulace. Dalším způsobem, jak je to všechno (roh a parametrické modelování) přes smyčku prohlášení, jednoduché "run ()" na jeden cyklus. Ale tento způsob requeres nějaké programování.

Ahoj DenisMark může u mi ukázat nějakou dovednost scénář? Myslím, že jsem udělal něco hloupého, jak je uvedeno níže foreach (zařízení "(" tt "" ss "" FF ") foreach (element" ("typ", "min", "max") modelFile ('("/ xx / xx / 1.scs "sprintf (nil"% s "zařízení))" ("/ xx/xx/2.scs" sprintf (nil "% s" element))) paramAnalysis ("id"? hodnot "(90u 100U 110u) paramAnalysis ("VD"? hodnot "(1.62u 1.8u))) paramRun ())), který nefunguje, zdá se, že foreach prohlášení nemůže být vnořené a sprintf nemůže dát soubor modelu pravé části definice. takže můžete nahrát nějaký prověřený scénář dělat vše, co práce? Je to tak nudné práce ručně napsat několik set rohů prohlášení v souboru PCF. Díky

U mají chybu, opravit takto: modelFile (list ("/ xx/xx/1.scs" sprintf (nil "% s" zařízení) seznam ("/ xx/xx/2.scs" sprintf (nil "% s" element))) Param analýzy u můžete změnit pomocí "o" prohlášení ve stejném Maner. "Je to tak nudné práce ručně napsat několik set rohů výraz v souboru PCF" Souhlasím úplně. Existuje nápad napsat zabalit OCEAN kódu a použít ji pro všechny. Po nějaké modifikace ADE vytvořený skript OCEAN je možné použít tento skript zábal. Udělal jsem takový skript, jak již bylo uvedeno asi před dvěma lety. V té době jsem se naučil dovednost programování. Ale já stále jít předělat to zabalit skript, protože je to nedokonalé. Hlavní myšlenkou je použití externích souborů s vlastní formát pro popis procesů a roh. Takže u může mít mnoho proměnných jak se u rohu jako bez změny zábal skript.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back