Jak to vyřešit?

B

Blilix

Guest
I můj starý výtisk ic5033, celý adresář instalované v RH8 na SUSE a jeho nastavení. Tcshrc již.Když spustím "icfb &" Mám to chybové zprávy:

"/ usr/cad/cadence_ic5033/tools/dfII/bin/icfb.exe: chyba při načítání sdílených knihoven: libCdsXmotif.so.2: cannot open shared object file: Žádný takový soubor nebo adresář"

Ví někdo, jak tento problém vyřešit?

Najnowszy projektor do kina domowego BenQ W703D wykonano w technologii DLP Link™, ktora umozliwia wyswietlanie obrazow 3D. Projektor ma podstawowa rozdzielczosc 720p (1280x720), kontrast 10.000:1 oraz jasnosc 2.200 ANSI lumenow. Podstawowa cecha nowego projektora jest mozliwosc...

Read more...

hi hr_rezaee
Nemohu vyřešit tento problém již poté, co jsem ji nakonfigurovat.Thanks for your suggestion.
Mám však jiný problém.Jak si mohu nastavit plotru, takže mohu spiknutí. Ps pdf soubory nebo soubory z mého schématu nebo layout?Používám NCSU_CDK 1.5 a zkopírujte cdsplotinit.sample-->. Cdsplotinit na mé pracovní složku.Když spustím "icfb", ukazuje záznam nějak takto:

Nakládky / usr/cad/cadence_ic5033/tools/plot/.cdsplotinit
* POZOR * No plottery jsou definována v konfigurační databázi

Loading hspicei.cxt
Warning: Cannot převést řetězec "-adobe-helvetica-středně-r-normal - 0-100-75-75-p-0-iso8859-1" typu FontStruct

Jak mohu tyto problémy vyřešit?

PS.Vedu ic5033 na SUSE10

thanks in advance

To jsou jen varování.Pravděpodobně nemáte čeho obávat.

Mimochodem, víte, jak to vyřešit?Kvůli těmto varování, nemohu používat funkci v mém pozemku ic5033.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back