jak udělat bránu úrovně simulace na Modelsim?

C

cherjier

Guest
nazdar,
Musel jsem udělat pro simulaci chování musel projít, ale selhání po provedení na FPGA.Chtěl bych si udělat bránu úrovně simulace na Modelsim ale nemohl jsem najít žádné tutorial nebo pokyny týkající se.může mi někdo navrhnout odkaz nebo průvodce?Pouč mě, prosím .. děkuji.

Vyzkoušejte ISE "Syntéza a simulace Design Guide", v kapitole "simulace Váš Design"
v sekci "Body Simulace v HDL Design Tokové".Popisuje jednotlivé body při syntéze a směrování, kde si můžete spustit simulaci.Jediné, jeden z těch průběžných kroků, které jsem se pokusil je poslední, "Načasování Simulace Post-Místo a cesta."

Už je to dlouho, co jsem udělal, že z projektu ISE Navigator (I normálně používat dávkové soubory), ale zkuste "Generovat Post-Místo & Trasa Simulační model" v rámci "Místo & Trasa" položky v procesu stromu.

Že kniha je prostě jedna z příruček zařazeny s Xilinx ISE instalaci softwaru.Jsou rovněž k dispozici zde:
http://www.xilinx.com/support/sw_manuals/xilinx92/download/

díky za všechny odpovědi.

Myslím, že jsem něco získat představu o tom, jak to udělat pro Xilinx ISE nebo Modelsim.

na simulátoru ISE zdát jako pouze lite verze, a to pouze pro malé designu pouze simulovat.

dokladu, lze nalézt v manuálu k softwaru, který zahrnoval jednou u nainstalovat nástroje Xilinx.

Mám další dotaz ohledně glbl.v, které definují GSR a GTS signálu, jak vymezit tento signál o skutečném provedení konstrukce?neboť i nutnost definovat 2 signálů na mém testbench.žádné tipy?

Pokud váš FPGA logika musí řídit GSR nebo GTS, pak prohledávání vašich ISE Knihovny příručka pro zvláštní primitivní jako STARTUP_SPARTAN3 (náhražkou vašeho typu FPGA název).Nicméně, většina projektů, nemusíte to udělat.

Nikdy jsem výslovně použit GTS GSR nebo v některém z mých projektů.Během simulace, jsem prostě patří glbl.v do seznamu souborů jsou sestavovány tak testbench je správně inicializovat různé Xilinx knihovna primitiv, které od nich vyžadují.Pokud Modelsim od zahájení projektu ISE Navigator, myslím, že to automaticky obsahuje glbl.v nějak.(I normálně běží Modelsim z příkazové-line skript.)

Nejsem obeznámen s ISE
na simulátoru, sorry.

díky za všechny odpovědi.
i úspěšně spustit simulaci na Modelsim:
to je to, co mám dělat:
v Modelsim jen sestavovat simprims lib a glbl.v dohromady.
začít simulovat, klikněte na tlačítko simulovat, pak vyberte glbl a testbench potom na tlačítko OK.simulaci vlnovou vyskočí nahoru.díky za pomoc

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back